• OM MEG
  • KONTAKT
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail
Det glade kjøkken - logo
  • FORSIDE
  • OPPSKRIFTER
    • Jul (Sesong)
    • FROKOST
    • LUNSJ
    • MIDDAGSTIPS
    • — KJØTT —
    • — FISK —
    • — FUGL —
    • — KJØTTFRITT —
    • — HELGEKOS —
    • — PÅ UNDER HALVTIMEN —
    • DESSERT
    • BAKST
    • SUPPE
    • SNACKS
    • TILBEHØR
  • BLOGG
  • MENYER
  • TA KONTAKT
  • SØK

Om meg

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Rolf-Anders

Hei,

Jeg heter Rolf-Anders og du har nå kommet til matbloggen min som jeg har kalt for Det glade kjøkken.

Det glade kjøkken er en matblogg med oppskrifter for alle. Her finner du alt fra den sunne og gode hverdagsmaten, til mat som bare skal nytes. Oppskriftene jeg legger ut på bloggen er retter som først har blitt servert her hjemme, som jeg synes er gode nok for dere lesere.

Til daglig jobber jeg som IT-konsulent, mens jeg på fritiden bruker mye tid på kjøkkenet, på bloggen, trening og vårt firbeinte familiemedlem, Felix. Sistnevnte er da en 4 år gammel welsh springer spaniel, og er en svært glad og livlig turbo som er høyt og lavt 24-7.

Da jeg startet matbloggen sommeren 2015 ble den i all hovedsak opprettet for å ha et sted å dokumentere egen matlaging. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har komponert retter som jeg senere aldri har greid å gjenskapt, eller som bare har forsvunnet fordi jeg aldri har tenkt på de siden. I tillegg er det jo så mye lettere å dele oppskrifter med venner og familie når man bare kan sende en lenke. På kort tid spredde bloggen seg også utenfor vennekretsen og har i dag faste lesere rundt omkring i hele Norge.

I dag har jeg over 8000 besøk på bloggen hver eneste dag, og jeg blir til stadighet kontaktet av fornøyde lesere. Det er utrolig gøy å se hvordan bloggen over tid har vokst seg større og større, og stadig flere av dere kommer innom for å få litt inspirasjon.

 

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

6 comments

  • Anne-Lise Johnsen
    19. februar 2019

    æ har baka kaka di flere ganger nå…blåbærskuffkaka…innbiller meg at den er «litt» sunn siden det er blåbær og biola i den….fniiis…
    lure mæ tok en gourmet smøreost naturell og blandet i fyllet…MAGISK.

    Er matrettene dine generelt sunne?

    Reply
    • Rolf-Anders Vollan
      19. februar 2019

      Heisann,
      Utrolig hyggelig at du har funnet noe du liker her på bloggen 🙂

      Sånn generelt sett så er det sikkert en overvekt av sunne og enkle hverdagsoppskrifter her på bloggen, men du vil nok også finne noen desserter, kakeoppskrifter og mat som bare skal nytes med god samvittighet (typiske helgeoppskrifter) 🙂 Jeg ville kanskje ikke frontet den kaken som et sunt alternativ, men god er den 😉 Og tipset med smørost naturell høres fantastisk godt ut!

      Reply
  • Alevtina Senkina
    9. august 2020

    Hei, Rolf -Andreas! 😊
    Tusen takk for oppskriftene dine! ❤️
    Eg lurer på om du har bok med oppskriftene? Kor kan eg kjøpe den?
    Mvh Alevtina.

    Reply
    • Rolf-Anders Vollan
      9. august 2020

      Hei Alevtina!
      Tusen takk for hyggelig melding, det er utrolig motiverende og gledelig at jeg er til inspirasjon.
      Jeg har dessverre ikke gitt ut en kokebok til nå, men det hadde jo vært gøy:)
      Mvh
      Rolf-Anders

      Reply
  • Åge
    21. september 2020

    Takk for en god oppskrift. Har lest flere stykker, men fant ikke det som jeg søkte. Men fant det hos deg. Så igjen tusen takk!

    Reply
    • Rolf-Anders Vollan
      21. september 2020

      Hei Åge,
      Takk for tilbakemelding, det er veldig hyggelig å høre. Om det er noe du savner på bloggen så nøl ikke med å ta kontakt, jeg tar gjerne i mot tips fra dere 🙂
      Rolf-Anders

      Reply

Del dine tanker Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om meg

Rolf-Anders

Hei! Jeg heter Rolf-Anders og driver matbloggen Det glade kjøkken.

Her håper jeg å kunne inspirere deg både til å lage sunn og god hverdagsmat, og oppskrifter som bare skal nytes.

Les mer om bloggen her

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Stikkord

  • BBQ
  • Biff
  • boller
  • Brød
  • burger
  • curry
  • eltefrie rundstykker
  • eltefritt
  • glutenfritt
  • grateng
  • grillsalat
  • grovbrød
  • gryter
  • gryterett
  • Grøt
  • Hamburger
  • indisk
  • iskrem
  • Kanelsnurrer
  • kjøleskapsgrøt
  • Lasagne
  • mat i form
  • Omelett
  • one pot
  • Pannekaker
  • Pasta
  • Pizza
  • potet
  • Rundstykker
  • salat
  • Salsa
  • Scones
  • Smoothie
  • surdeig
  • sushi
  • Syltetøy
  • tapas
  • Tex-mex
  • Tilbehør til grillmat
  • tomatsuppe
  • Tradisjonelle brød
  • tradisjonsmat
  • vafler
  • Wok
  • Wraps

MOTTA SKREDDERSYDDE E-POSTER

Fyll inn navn og e-post for å registrere deg på e-post listen min. Jeg sender ut skreddersydde e-poster et par ganger i måneden, med små oppdateringer siden sist, matbloggtipset, tips og triks, nyheter mm.

Follow my blog with Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Finn noe som frister

  • Forside
  • Oppskrifter
  • Personvern
  • Bruk av bilder, tekst eller video fra nettsiden må avtales