Hjem » Om meg

Om meg

Hei,

Jeg heter Rolf-Anders og dette er matbloggen min Det glade kjøkken, en blogg med oppskrifter for alle. Her finner du alt fra den sunne og gode hverdagsmaten, til mat som bare skal nytes med god samvittighet. Alle rettene her på bloggen er retter som har blitt servert hjemme, og som har høy nok kvalitet til å bli publisert på bloggen. Ja, noen av rettene har faktisk blitt laget og justert opptil flere ganger før jeg har sett meg fornøyd med dem.

Til daglig jobber jeg innenfor IT, mens kjøkkenet er en fin arena for å koble av og få utløp for kreativitet. Ellers går det en god del tid til trening og vårt firbeinte familiemedlem, Felix. Sistnevnte er en fuglehund, type welsh springer spaniel, og er en svært glad og livlig turbo som gjerne flyr høyt og lavt 24-7.

Da jeg startet med matblogg i 2015, så var det i all hovedsak for å ha et sted å dokumentere egen matlaging. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har komponert retter som jeg senere aldri har greid å gjenskapt, eller som bare har forsvunnet fordi jeg aldri har tenkt på de siden. I tillegg er det jo så mye lettere å dele oppskrifter med venner og familie når man bare kan sende en lenke. På kort tid spredde bloggen seg også utenfor vennekretsen og har i dag faste lesere rundt omkring i hele Norge.

Siden den tid har Det glade kjøkken fått stadig flere og flere følgere. I dag har jeg mellom 20.000 – 25.000 besøk på bloggen hver eneste dag, over 60.000 følgere på Instagram og 10.000 på Facebook. Jeg blir til stadighet kontaktet av fornøyde lesere. Det er utrolig gøy å se hvordan bloggen over tid har vokst seg større og større, og stadig flere av dere kommer innom for å få litt inspirasjon.

Jeg er stadig på utkikk etter ny inspirasjon, så om det er noe du savner, eller har forslag eller tips til oppskrifter, så er det bare å ta kontakt. Er det tilbebakemeldinger til spesielle oppskrifter, så er det kjempefint om du bruker kommentarfeltet under oppskrifter. På den måte kan flere få nytte av det du skriver.