Endelig er det påske, og du har kanskje ekstra tid på kjøkkenet til å lage deilige middagsretter. Middagsretter som bare skal nytes. Selv er jeg tilhenger av å skille mellom den sunne hverdagsmaten og helgematen, men synes også at man må kunne kose seg litt ekstra når det er ferie.
I dette innlegget har jeg samlet 10 deilige middagsfavoritter, som passer ekstra godt nå i påsken. Dersom du er på utkikk etter noe litt annet en bare middager kan jeg tipse om fjorårets påskeoppskrifter. Her finner du en samling at tips til frokost, middag, dessert og bakst.
Håper du finnes noe som frister!
PAPPAS ELGGRYTE
Har jeg nevnt at pappa lager verdens beste elggryte?
FAVORITTLASAGNE
Det finnes mange gode varianter av lasagne, men denne har seilt opp som vår favoritt.

GYROS AV LAMMEKJØTT
Urtemarinert lammekjøtt servert i pitabrød, med hjemmelaget tzatziki og litt oppskårne tomater og rødløk smaker fantastisk godt, og perfekt nå i påsken.

INDISK DAL
Skal du spise kjøttfritt i påsken, eller kanskje bare har lyst på indisk?

LANGPANNEPIZZA
Langpannepizza er en typisk tradisjonell og hjemmelaget pizza med kjøttsaus og ikke alt for tynn bunn.

YTREFILET AV REIN
Ytrefilet av rein servert med pastinakkpuré og soppsaus. Et skikkelig digg måltid for den kjøttglade.

RØMMEGRØT
Hjemmelaget rømmegrat er utrolig godt, men blir alt for sjelden mellom hver gang.

BRAISERTE LAMMESKANKER

SMÅSTEIK (SOSEKJØTT)

KYLLING TIKKA MASALA
