Auk – Friske urter måned etter måned

[Annonse]

AUK - 2023
Reklame for AUK

Tidligere i høst var jeg så heldig at jeg fikk meg en Auk, og siden har den gitt meg friske urter på løpende bånd. En Auk er en helautomatisk plantedyrker som sørger for å gi plantene dine riktig mengde vann, gjødsel og sollys.

Den helautomatiske plantedyrkeren har siden da sørget for å gi oss friske urter på løpende bånd, gjennom å dosere riktig mengde vann, gjødsel og lys. Visstnok skal den kunne produsere så mye som opp til 152 butikkurter i året, det passer jo meg perfekt siden jeg bruker friske urter nesten hver eneste dag.

Plantedyrkeren er også laget av miljøvennlige materialer, med norsk aluminium og europeisk treverk. Og et annet svært viktig poeng for meg er at jeg slipper mye av svinnet det blir når man har med butikkurter (visner før man vet ordet av det, og både jord og potter går i søpla).

Les mer om Auk på deres nettside

PS! Ikke bare kan du dyrke urter som basilikum, koriander, timian og persille mm, men du kan også sette den opp til å dyrke tomater, chili eller salater. Og trimmer du plantene riktig, kan du holde liv i de i både måneder og år (avhengig av type plante)

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*