27 hjemmelagede gryteretter

27 hjemmelagede gryteretter

Vi går mot både mørkere og kjøligere tider, og det er på tide å finne frem til de gode og varme gryterettene. Endelig! Gryter er nemlig noe av det beste jeg vet, så raust og personlig, og det er ikke få oppskrifter jeg allerede har publisert her på bloggen.

I dette innlegget har jeg samlet 27 oppskrifter på gryter fra bloggen, som passer til både hverdag og fest. Disse har jeg delt de inn i kategoriene storfe, småfe og viltkjøtt, fisk, fugl og vegetar, slik at det er enklest mulig for deg å navigere deg frem.

Er du like glad i gryteretter som meg? Da håper jeg at dette innlegget kan gi deg mange gode tips utover høsten, eller se også samlesiden for gryter.

Storfe og svin

Meksikansk gryte 2.0
Jegergryte
Enkel chili con carne
Thaigryte med strimlet svin
Boeuf Bourguignon
One pot pasta med kjøttsaus og chorizo
Hjemmelaget italiensk gryterett

Italiensk gryterett

Småfe og viltkjøtt

Marokkansk lammegryte
Lam tikka masala
Pappas elggryte
Viltgryte med reinsdyrskav
Finnbiff

Marokkansk lammegryte

 

Fisk

Fiskegryte med chorizo
Enkel torskegryte
Laksegryte med kokos og mango
Fiskecurry
Bacalao

Torskegryte

 

Fugl

Hønsefrikassé
Kylling tikka masala
“Alt i ett” kremet kyllinggryte
Asiatisk gryterett
Spicy kyllinggryte med hvitløksbrød

Asiatisk gryte
Asiatisk gryte

 

Vegetar

Tikka masala med blomkål
Linsegryte med kokosmelk og blomkål
Chili sin carne med quinoa
Indisk dal
Chana masala

Tikka masala med blomkål og linser

Stikkord

2 Kommentarer

 1. Aslaug lerbæk

  Har akkurat funnet sidene dine – ble overrasket over så mye godt – skal lage masse – første er blodpudding – håper jeg finner mere «gammeldags» mat – ellers er jeg glad i krydret mat – vi har en fin innvandrerbutikk – men hva skal jeg bruke alle de gode varene til – mangler oppskrifter

  • Rolf-Anders Vollan

   Hei Aslaug,
   Takk for hyggelig kommentar 🙂 Hvis du er glad i tradisjonsmat og mat med mye smak, så vil jeg si det er en stor sjans for at du finner mye godt her. Dette er mat jeg også er svært glad i 😀

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*