4 sunnere oppskrifter på milkshakes

Det er få ting som er så deilig som en iskald milkshake en varm sommerdag. Heldigvis er det ikke så vanskelig å lage selv, og etter få minutters innsats kan en nyte en nydelig milkshake med den smaken man liker aller mest. Det mest vanlige er å bruke vaniljeis når man lager milkshakes, men det er ikke noe i veien for å lage en litt sunnere variant.

Hemmeligheten bak disse litt sunnere milkshakes-oppskriftene er å bruke biter av fryste bananer. Ikke bare tilfører den sødme, men den gir også den deilige kremete konsistensen som en milkshake skal ha. Når det er sagt så synes jeg at man skal kunne unne seg en helt vanlig milkshake en gang iblant, men for å være helt ærlig så lager jeg disse fordi jeg synes de smaker veldig godt i tillegg til at de også er sunne.

Håper du finner noen oppskrifter som frister. Tips meg gjerne om din milkshakefavoritt i kommentarfeltet under, sunn eller ikke sunn.

4 oppskrifter på sunnere og deilige milkshakes

Sjokolademilkshake 

Denne oppskriften på sjokolademilkshake er definitivt min egen favoritt. Kanskje ikke så overraskende siden jeg elsker sjokolade,  og den blir ofte redningen min dersom søtsuget blir for stort.

Sjokolademilkshake med banan

 

Forfriskende jordbærmilkshake

Ønsker du en litt friskere milkshake kan du alltids forsøke denne med jordbær. Lag et glass av denne for å få dekket én av fem om dagen.

Jordbærmilkshake med banan

 

Avokadomilkshake med banan

Hvem hadde trodd at avokado skulle være så godt i milkshake. Avokadoen gjør at milkshaken får en rund og deilig smak, og inneholder mye sunt fett. Verdt å prøve dersom du er like glad i avokado som meg.

Avokadomilkshake med banan

 

Mild vaniljemilkshake

En milkshake med med en mild smak av av vanilje. Du trenger kun 3 ingredienser for å lage denne enkle milkshaken.

Vaniljemilkshake med banan

 

 

Stikkord

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*