5 gode og magre middagsretter

Enten du har startet året med et mål om et litt sunnere kosthold eller kanskje fortsatt føler deg litt overspist etter julas høykarbokur – Her har jeg plukket 5 gode og magre middagsretter blant mine favoritter. Du finner også andre tips til magre middagsretter i innlegget middager som kan nytes med ekstra god samvittighet.


Chili con pollo

Chili con pollo

Hva med en lettvint chili con carne av kylling? Sunn og mager middag som passer like god til hverdags som helgemat.


Soyamarinert laks på spinat med søt råkost -

Soyamarinert laks med frisk råkost

Nordmenn spiser alt for lite fet fisk i følge hva som er anbefalt. Soyamarinert laks er en god, rask og mager middag som tar under halvtimen fra du setter i gang til middagen  står klar på bordet.


Kylllingsalat med rød pesto
Kylllingsalat med rød pesto

Kyllingsalat med rød pesto

Kyllingsalat fungerer utmerket som en sunn og litt letter middag. Proteinene fra kyllingen og fibrene fra grønnsakene og pastaen er med på å gi en varig metthetsfølelse. [divider class=”” ]


Lakseburger med mango- og eplesalat

Lakseburger med mango- og eplesalat

Denne burgeren har blitt en av bloggfavorittene her hjemme, og jeg får stadig skryt av venner og bekjente som har forsøkt seg på denne retten. Hvis jeg skulle anbefalt én rett fra bloggen er det stor sannsynlighet at det hadde blitt denne.


Gulrotsupppe med torsk, ingefær og chili
Gulrotsupppe med torsk, ingefær og chili

Gulrotsuppe med torsk, chili og ingefær

Denne oppskriften fant jeg på Godfisk sine sider, og ble kåret til årets torskerett på Codshare 2014.  Selv har jeg servert denne retten ved flere anledninger når vi har hatt besøk og har fått svært mange gode tilbakemeldinger.

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*