De mest leste innleggene i april

Jammen var vi ikke plutselig over i mai måned, en av mine favorittmåneder. Mai er liksom den første måneden hvor man virkelig får en forsmak på sommeren, og årets mai ser ikke ut til å være noe unntak. Her i Oslo er det nemlig meldt opp mot 20 grader til helgen, og jeg har allerede begynt å tenke på alle middagene vi skal grille denne uken. Det er også noe spesielt med stemningen i Oslo de første dagene med sommervarme, og det er herlig å bare gå rundt i Tigerstaden og kjenne på den positive atmosfæren.

Men før jeg skal ta innover meg mai måned, så vil jeg kort oppsummere måneden som gikk. April har nemlig vært en kjempebra bloggmåned, på tross av påskeferie. Med over 10 000 økter på bloggen min i løpet av april må jeg si at jeg er kjempefornøyd. Som jeg har skrevet tidligere så greide jeg jo å gjøre en liten blemme da jeg flyttet bloggen min, og mistet mange Google-treff, men disse ser ut til å være på god vei tilbake.

Her er en liste over de mest leste innleggene jeg publiserte i april.

Mest leste innlegg i april

10 sunne middagstips

Middager som kan nytes med ekstra god samvittighet

Kanskje ikke så uventet så var det dette innlegget som ble mest lest i forrige måned. Det var nok flere enn meg som syntes det var veldig godt å komme seg tilbake til hverdagsrutinene etter en flott påske. Mange sunne og gode middagstips på denne siden, så ta gjerne en titt.

[divider class=”” ]

Mest lest i mars 2017

Mest populære innlegg i mars

Et annet innlegg som ble godt lest i april var oppsummeringen av mars måned. Litt morsomt at de to mest leste innleggene denne måneden ikke er oppskrifter, men heller samleinnlegg/oppsummeringer fra bloggen. Når det er sagt så publiserte jeg mye godt i mars også (deriblant meksikanst gryterett).

[divider class=”” ]

Torsk i karri

Enkel torsk i karri

Dette er faktisk første gang at en fiskerett har vært mest lest av nypubliserte oppskrifter i en måned. Som regel så faller lesertallene som en stein hver gang jeg legger ut en fiskeoppskrift (ikke at det stopper meg), men denne torskeoppskriften var det visst flere som syntes virket spennende. Selv syntes jeg denne fiskeretten bare er fantastisk god, og det er en stor sjans for at dette havner på middagsbordet hos oss også denne uken.

[divider class=”” ]

Ovnsbakte poteter med urter og hvitløk

Ovnsbakte poteter med hvitløk og urter

Gjør litt ekstra ut av potetene. Skjær poteten i tynne skiver og legg den lagvis med urter, salt og hvitløk i en ildfastform. Det er ikke mer som skal til for å lage en deilig potetrett.

[divider class=”” ]

Thaigryte med strimlet svinekjøtt

Thaigryte med strimlet svinekjøtt

Denne thaigryten ble rett og slett skikkelig god, og fikk også svært gode tilbakemeldinger av samboeren. Anbefaler deg å teste denne gryten dersom du er glad i kombinasjon av kokosmelk og rød karripasta.
[divider class=”” ]

Gresk moussaka med lam

Har du litt ekstra tid på kjøkkenet anbefaler jeg deg å lage moussaka. Det er ikke gjort på 1-2-3, men du kommer ikke til å angre. Server moussakaen slik den er, eller kanskje med noen deilige nystekte hvitløksbaguetter ved siden av.

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*