Besøksrekord, Kjøkkenpraten og mest lest i mars

Besøksrekord, Kjøkkenpraten og mest lest i mars
Besøksrekord, Kjøkkenpraten og mest lest i mars

Da var vi over i april måned, og jeg bruker siste dag av påsken til å reflektere over måneden som har gått. Etter en kald og hvit vinter så ser det ut til at vinteren omsider går mot slutten for denne gangen. Selv om jeg har nytt en helt fantastisk skisesong i Oslomarka, så er det ikke til å stikke under en stol at jeg synes at det er deilig å kjenne at solen virkelig begynner å varme. Særlig siden vi i år har hatt en bypåske i Oslo, og da har det blitt ekstra mye tid utendørs.

Det er ikke bare været som har vært fint i det siste, for også i “bloggboblen” har det vært ekstra fine dager den siste måneden. En av årsakene er at jeg i mars virkelig har knust tidligere besøksrekorder, og dette til tross for godt påskevær i nesten hele landet. Desto hyggeligere er det at jeg den siste måneden også har fått mange fine tilbakemeldinger på oppskriftene mine. I tillegg er det så gøy å se at dere deler maten dere lager med meg på Instagram. Fortsett med å tagge bildene deres med #detgladekjokken (eller @detgladekjokken) når dere lager mat fra bloggen min, det er utrolig motiverende.

Mars var også måneden hvor jeg opprettet Facebok-gruppen Kjøkkenpraten. Dette skal være en gruppe for deg som liker å lage, servere og spise god mat. Målet er å skape et sted hvor det skal være en lavterskel for å spørre, inspirere og hjelpe hverandre. Bli med på Kjøkkenpraten du også!

Forrige måned rakk jeg å publisere 15 nye innlegg, noe som betyr et nytt blogginnlegg nesten annen hver dag. I tillegg har jeg sendt ut to skreddersydde e-poster til de som er på e-postlisten min. Meld deg gjerne på e-postlisten i skjemaet helt nederst i innlegget dersom også du ønsker å motta e-post fra meg et par ganger i måneden.

Av alle innleggene jeg publiserte i mars så var det en oppskrift på ingefærshot som ble mest lest. Ingefærdrikken består av ingefær, vann, sitron og honning, og kan enten drikkes som en liten morgenshot eller du kan ha en liten klunk i juicen. Jeg synes det gir appelsinjuicen en ekstra god smak, så anbefaler deg å teste det. Et innlegg med forslag til påskeoppskrifter ble også svært godt lest i mars, ikke så unaturlig siden det har vært høysesong for deilig påskemat. Derfor kom det heller ikke som en overraskelse at nummer tre på listen over de mest leste er en saftig og god appelsinkake med sjokoladebiter. Kaken har fått svært gode tilbakemeldinger både av venner og kollegaer som enten har fått smak eller selv prøvd å lage kaken, men også flere av leserne mine har fortalt at denne kaken var en suksess i påsken. Ellers så setter mange av tid ekstra tid til å kose seg på kjøkkenet i påsken, og lager gjerne retter som krever litt forberedelser. Da er det heller kanskje ikke så rart at oppskrifter på braisert lammeskank og eltefritt surdeigsbrød av rug og hvete har vært blant de mest leste.

Nyt siste dag av påsken, for i morgen er det på’n igjen!

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*