Besøksrekord og månedens mest leste

Plutselig var januar over, og vi har allerede kommet oss godt uti den siste offisielle vintermåneden. Bortsett fra en fantastisk fin hyttetur til Sjusjøen så har det blitt lite skigåing denne vinteren. Derimot håper jeg på å få gått litt på ski nå i helga siden det har kommet en del snø siden forrige helg.

Når det gjelder bloggen så har jeg hatt en formidabel vekst når jeg sammenligner med januar i fjor. Januar er generelt for meg en god bloggmåned, og det virker som at mange er på jakt etter litt inspirasjon til sunnere matretter. Faktisk har jeg nesten hatt en dobling i antallet brukere som har vært innom bloggen min når jeg sammenligner med samme periode i fjor. Ekstra motiverende er det at det til stadig drypper inn hyggelige kommentarer både på bloggen, via sosiale kanaler (Instagram, Facebook mm), på jobben og via venner. Tusen takk til alle dere som følger meg!

 

Mest leste innlegg i januar

Blant innleggene jeg publiserte i januar så er dette de 5 mest leste.

Hjemmelaget Bali kyllinggryte

1. De mest populære oppskriftene i 2016

Tydelig mange som er nysgjerrige på hva som blir mest lest på bloggen. Det mest leste innlegget i januar var nemlig oppsummeringen av fjoråret. De to mest leste oppskriftene er faktisk også blant mine personlige favoritter.

 

Ingefærte med honning, sitron og chili

2. Ingefærte med honning, sitron og chili

Det er sikkert ikke bare jeg som har vært snufs denne vinteren, for denne oppskriften på ingefærte med honning var blant de mest leste oppskriftene i januar. Oppskriften var også mitt bidrag til månedens oppskriftsutfordring som pågår blant oss matbloggere.

Lakseform med karrisaus og blomkålpuré

3. Lakseform med karrisaus og blomkålpuré

Jeg forsøker å spise fisk minst 2 ganger i uken, og da er laks et veldig godt alternativ. Denne lakseformen med karrisaus er både kjapp å lage, og i tillegg en perfekt hverdagsrett.

Helgens pastaform med karbonadedeig

4. Helgens pastaform med karbonadedeig

Kok litt pasta (rør, skruer, makaroni eller annet), lag en enkel kjøttsaus av det du måtte finne i kjøleskapet, strø litt ost over og gi det noen minutter i stekeovnen. En både enkel og aldeles nydelig middagsrett!

Oppsummering 2016

5. Få en sneak peek på 2017

I dette innlegget gav jeg dere lesere en liten smakebit på hva dere kan vente dere på bloggen i 2017, og var også den første gangen jeg røpte noen om endringene på bloggen

 

Motta en hyggelig e-post fra Det glade kjøkken
Comments are closed.