De mest leste innleggene i september

Plutselig ble det liksom skikkelig høst ute! Luften har definitivt blitt mye skarpere og bladene på trærne begynner å få mer høstlige farger. Høsten er også høysesong for rotgrønnsaker og viltmat og tiden for å invitere over gode venner over på lange hyggelige middager. Besøkstallene sier også at gryter er spesielt populære oppskrifter om dagen, og det er jo kanskje ikke så veldig overraskende. For hva er vel mer hyggelig enn å servere en deilig viltgryte en sen høstkveld?

Siden forrige månedsskifte har jeg fått nok en leserrekord på bloggen, jeg har publisert 14 nye oppskrifter/innlegg, sendt ut et par nyhetsbrev (les siste her) og blant annet frisket opp bildene på den superpopulære Baligryten her på bloggen.

Her er de mest leste innleggene/oppskriftene fra september:

UKESMENY – SEPTEMBER 2018 
I september publiserte jeg min første ukesmeny, en ukesmeny med fokus på gjenbruk av råvarer. Responsen på ukesmenyen har vært helt fantastisk, og var uten tvil det mest leste innlegget som ble publisert forrige måned.

Ukesmeny september 2018
Ukesmeny september 2018

 

PAPPAS ELGGRYTE 
Fyldige og gode gryter hører høsten til, og en av mine favoritter er pappas elggryte. Den blir nok aldri like god som den pappa lager, men jeg lover deg et skikkelig deilig måltid som holder deg god og mett i lang tid.

Pappas elggryte

HET KJØTTFORM MED POTETMOS
Denne formretten består av et lag potetmos fulgt av en litt het kjøttsaus og en neve ost. En deilig formrett som kan være et fint alternativ til fredagspizzaen.

Spicy kjøttform med potetmos
Spicy kjøttform med potetmos

GROVT BRYTEBRØD
Brytebrød er en litt morsom bakst, og som barn syntes jeg det var litt stas å få lov til å bryte av en ønsket del av brødet.

Grovt brytebrød - pinterest

HJEMMELAGET EPLEMOS
Etter at de norske eplene kom til butikken har det blitt flere spennende epleretter hjemme hos oss. Ikke alle har funnet veien til bloggen, men det har i hvert fall denne oppskriften på hjemmelaget eplemos til lesernes glede.

Hjemmelaget eplemos/eplesyltetøy

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*