De mest leste oppskriftene fra august

Tjohei flotte lesere! Jeg føler jeg gjentar meg selv nå, men TUSEN TAKK for at dere leser bloggen min, for at dere dumper innom opptil flere ganger i uken, legger igjen kommentarer på sosiale medier eller i kommentarfeltet på sidene mine, tar kontakt og deler bilder.  August har vært helt eventyrlig, og jeg har mer en doblet antallet besøk på Det glade kjøkken sammenlignet med i  fjor. Dette er så gøy!!

Her er de 5 meste populære innleggene fra august

 

LASAGNEFAVORITTEN
Hjemme hos oss har vi fått en ny favorittlasagne, en variant med mange deilige grønnsaker og er en ren smakssymfoni for ganen. Dette er den mest leste oppskriften fra måneden som gikk, og jeg håper denne har slått bra an i flere andre hjem.Favorittlasagne

 

HAVREVAFLER MED COTTAGE CHEESE
Det er aldri feil å starte dagen med vafler, men når det er sagt så er kanskje ikke det det sunneste man kan finne på å pakke i seg. Sjekk ut disse sunnere havrevaflene, de kan spises med litt bedre samvittighet og smaker faktisk veldig godt.

Vafler med havregryn

 

HAVREGRYNSGRØT OVER NATTEN
Kjøleskapsgrøt eller “over night oats” har vært trendy de siste årene. I denne oppskriften har jeg gjort det veldig lettvint, og har ganske enkelt gjort klar en enkel havregrynsgrøt til neste morgen. Ta frokosten ferdig ut av kjøleskapet og nyt umiddelbart. Perfekt på travle hverdager.

Havregrynsgrøt overnight

 

PLUKKFISK MED MAKARONI
Plukkfisk med makaroni – en middagsrett som virkelig bringer frem gode barndomsminner. Mens mange er vant til poteter i retten så har jeg vokst opp med denne varianten med makaroni. Fantastisk enkel og god middagsmat!

Plukkfisk

 

PØLSEGRYTE MED FLØTE OG TOMATPURÉ
Pølsegryte, eller pølsestroganoff om du vil, er nok en rett som jeg egentlig ikke har spiste noe særlig av de siste årene men som var en favorittene mine som barn. En enkel rett å lage, og faller særlig i smak hos de små.

Pølsegryte med tomatpure og fløte

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*