De mest populære oppskriftene i 2016

Godt nyttår alle sammen! Tenk at vi nå er i 2017! Det betyr ikke bare at jeg de neste månedene er nødt til å tenke litt ekstra hver gang jeg må fylle ut årstall i en eller annen sammenheng. For mange så blir det en måte å starte med blanke ark på, og vi setter oss mål for hva vi skal oppnå i løpet av året. Selv har jeg ikke satt meg noen helt konkrete mål, men jeg lover deg at jeg vil fortsette å blogge og det vil skje veldig mye spennende på bloggfronten.

2016 var også et spennende år og det er så utrolig gøy å se at stadig flere finner veien inn til bloggen min. Sammenligner jeg de 3 siste månedene av 2015 med de 3 siste månedene i fjor så ser jeg at antallet økter har økt med over 61% og at det totale antallet brukere omentrent har doblet seg. Dette er særlig gøy siden jeg på tampen av 2016 dessverre ikke hadde like mye tid til å matblogge som jeg skulle ønske.

Mest leste oppskrifter i 2016

Hjemmelaget Bali kyllinggryte
1. Hjemmelaget Bali kyllinggryte
Hvit pizza med skinke og chorizo
2. Hvit pizza med skinke og chorizo
Enkel og god hjemmelaget salsa
3. Enkel hjemmelaget salsa
Kyllingform med brokkoli
4. Kyllingform med brokkoli
Havrevafler med cottage cheese
5. Havrevafler med cottage cheese

Dette er de 10 mest leste oppskriftene på bloggen i 2016. Bali kyllinggryte og hvit pizza med skinke og chorizo var soneklare favoritter på bloggen dette året, og det er litt ekstra gøy siden dette også er en av mine egne favoritter. Ellers så synes jeg også det er morsomt at oppskriften på Lasagne med ostesaus av cottage cheese ligger inn, siden dette var en av de første oppskriftene som jeg publiserte på bloggen (høsten 2015).Ønsker dere alle sammen et riktig godt nyttår!

2 Kommentarer

  1. Så mye godt?Dette skal jeg følge med på??

    • Rolf-Anders Vollan

      Takk for det ? Det er bare å si i fra hvis det er noe som er uklart, eller det er noen oppskrifter du savner ?

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*