• OM MEG
  • KONTAKT
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail
Det glade kjøkken - logo
  • FORSIDE
  • OPPSKRIFTER
    • Jul (Sesong)
    • FROKOST
    • LUNSJ
    • MIDDAGSTIPS
    • — KJØTT —
    • — FISK —
    • — FUGL —
    • — KJØTTFRITT —
    • — HELGEKOS —
    • — PÅ UNDER HALVTIMEN —
    • DESSERT
    • BAKST
    • SUPPE
    • SNACKS
    • TILBEHØR
  • BLOGG
  • MENYER
  • TA KONTAKT
  • SØK
31. juli 2018

Det glade kjøkken er 3 år!

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Bloggen 3 år

Tenk at det i dag er 3 år siden mitt første blogginnlegg, en oppskrift på italia-inspirert pizza med ekstra proteiner. Jeg har utviklet meg mye siden den tid, og det er kanskje ikke en oppskrift jeg hadde kommet til å publisert den dag i dag. Samtidig så er det fint å ha noen gamle oppskrifter å se tilbake til, og se hvordan både jeg og bloggen min har endret seg over tid.

Å opprette min egen matblogg var ingen måte en beslutning jeg hadde overveid noe særlig i forkant, og tror det bare tok noen dager fra jeg første tenkte tanken til at bloggen var på plass. Jeg må innrømme at det var litt flaut å innrømme til å begynne med, men etter hvert så har jeg blitt mer og mer bekvem med tanken om at jeg er en blogger.

Historien bak bloggen

Hele bakgrunnen for bloggen var at jeg ønsket å ha oppskriftene mine lett tilgjengelig, både for min egen del og for å kunne dele med venner og familie. Og hvis noen også likte oppskriften min så var jo det bare en ekstra bonus. I tillegg jobber jeg jo med IT til daglig, og var både nysgjerrig på det tekniske bak og likte tanken på å drive mitt eget nettsted.

Noen dager etter at bloggen var opprettet la jeg ut et lite innlegg til vennene mine på Facebook, og derifra så spredde bloggen seg fort også utenfor vennekretsen min. En egen Facebook-side og en Instagram-konto ble neste steg, og videre så har det egentlig bare ballet på seg, med stadig flere nye faste følgere.

Nytt navn og fokus

Jeg har underveis endret litt av fokuset på bloggen min. Da jeg opprettet bloggen var det under navnet Sunnere Alternativ, og fokuset var sunn og  proteinrik mat. Vinteren 2017 endret jeg navnet på bloggen til Det glade kjøkken. Jeg er fortsatt opptatt av å både spise og publisere sunne oppskrifter, men det er viktig å kunne balansere mellom den sunne hverdagsmaten og kunne unne seg noe godt i helgene uten å få dårlig samvittighet. Da syntes jeg at navnet «Det glade kjøkken» passet meg bedre, slik at jeg også kunne publisere en vanlig kakeoppskrift uten at det kolliderte med bloggnavnet.

Besøkstall og brukerundersøkelse

Jeg har gjennom de 3 siste årene fått stadig flere og flere besøkende på bloggen. Jeg får stadig hyggelige tilbakemeldinger fra dere lesere og det gjør meg svært motivert til å fortsette å blogge. Så tusen takk til deg som har fulgt meg på denne morsomme turen så langt. Jeg håper du blir med meg videre på veien.

Om det er noe du savner på bloggen så må du for alle del ikke nøle med å si i fra, enten vi et kommentarfelt eller kontaktskjema på bloggen, eller send meg en melding på Facebook eller Instagram. For å få mer innsikt og kunne tilby deg en god brukeropplevelse så har jeg nylig satt opp en kort og enkel brukerundersøkelse. Denne er helt anonym og er en fin måte å finne ut hva som fungerer og hva som kan bli bedre. Undersøkelsen tar bare noen minutter og kan via denne siden.

Lurer du på hva som har vært de mest besøkte oppskriftene sidene jeg startet å blogge? Jeg har satt sammen en liste over de mest besøkte oppskriftene siden jeg opprettet bloggen.

De 5 mest besøkte oppskriftene

Hvit pizza med skinke og chorizo
Hvit pizza med skinke og chorizo

[list type=»1″ color=»yes» ]

  • Bali kyllinggryte
  • Hvit pizza med skinke og chorizo
  • Kyllingform med brokkoli og paprika
  • Enkel og god hjemmelaget salsa
  • Thaiform med kylling

[/list]

 

De 5 mest delte oppskrifteneKleppsuppe med sukker og kanel

Kleppsuppe med sukker og kanel[list type=»1″ color=»yes» ]

  • Kleppsuppe (kleppmelk)
  • Thaiform med kylling
  • Bali kyllinggryte
  • Smørgrøt (fløyelsgrøt)
  • Kjelost (kalvedans)

[/list]

 

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Innleggsnavigasjon

Mine sommerfavoritter
Plukkfisk med makaroni

Relaterte innlegg

Ukemeny uke 3/2021
17. januar 2021
0 kommentarer

Ukemeny uke 3/2021

15 varmende middagsretter
10. januar 2021
0 kommentarer

15 varmende middagsretter

Ukemeny – uke 1/2021
3. januar 2021
0 kommentarer

Ukemeny – uke 1/2021

Del dine tanker Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om meg

Rolf-Anders

Hei! Jeg heter Rolf-Anders og driver matbloggen Det glade kjøkken.

Her håper jeg å kunne inspirere deg både til å lage sunn og god hverdagsmat, og oppskrifter som bare skal nytes.

Les mer om bloggen her

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Stikkord

  • BBQ
  • Biff
  • boller
  • Brød
  • burger
  • curry
  • eltefrie rundstykker
  • eltefritt
  • glutenfritt
  • grateng
  • grillsalat
  • grovbrød
  • gryter
  • gryterett
  • Grøt
  • Hamburger
  • indisk
  • iskrem
  • Kanelsnurrer
  • kjøleskapsgrøt
  • Lasagne
  • mat i form
  • Omelett
  • one pot
  • Pannekaker
  • Pasta
  • Pizza
  • potet
  • Rundstykker
  • salat
  • Salsa
  • Scones
  • Smoothie
  • surdeig
  • sushi
  • Syltetøy
  • tapas
  • Tex-mex
  • Tilbehør til grillmat
  • tomatsuppe
  • Tradisjonelle brød
  • tradisjonsmat
  • vafler
  • Wok
  • Wraps

MOTTA SKREDDERSYDDE E-POSTER

Fyll inn navn og e-post for å registrere deg på e-post listen min. Jeg sender ut skreddersydde e-poster et par ganger i måneden, med små oppdateringer siden sist, matbloggtipset, tips og triks, nyheter mm.

Follow my blog with Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Finn noe som frister

  • Forside
  • Oppskrifter
  • Personvern
  • Bruk av bilder, tekst eller video fra nettsiden må avtales