• OM MEG
  • KONTAKT
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail
Det glade kjøkken - logo
  • FORSIDE
  • OPPSKRIFTER
    • Jul (Sesong)
    • FROKOST
    • LUNSJ
    • MIDDAGSTIPS
    • — KJØTT —
    • — FISK —
    • — FUGL —
    • — KJØTTFRITT —
    • — HELGEKOS —
    • — PÅ UNDER HALVTIMEN —
    • DESSERT
    • BAKST
    • SUPPE
    • SNACKS
    • TILBEHØR
  • BLOGG
  • MENYER
  • TA KONTAKT
  • SØK
25. september 2018

Dette synes leserne om bloggen

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

I sommer ba jeg dere lesere om hjelp til å fullføre en brukerundersøkelse jeg hadde satt opp. Jeg fikk flere titalls respondenter på denne, noe som har vært til stor nytte for meg. Så tusen takk til alle dere som tok dere tid til å besvare undersøkelsen.

Sånn på generelt basis så ble jeg overrasket over hvor positive respondentene var til bloggen min, så dette føles nesten litt som et skryteinnlegg. Men om du har noen innspill enten til innhold, visuelle forbedringer eller annet, nøl ikke med å ta kontakt. Du kan enten sende meg en melding via Facebooksiden eller på Instagram, du kan bruke kontaktskjemaet eller legge igjen en kommentar. Alle tilbakemeldinger, gode som dårlige, tas i mot med takk!

Her er en kort oppsummering av hva dere lesere syntes om bloggen min.

Besøksvaner

Hovedandelen finner inspirasjon fra enten matblogger (95%) eller på internett (85%). Kanskje ikke så unaturlig at tallene her er så høye, siden jeg la dette ut på bloggen.

60% av respondentene er enten innom Det glade kjøkken på ukentlig basis eller enda oftere, mens 10% er innom bloggen sjeldnere enn én gang per måned. Jeg er veldig fornøyd med at så mange er innom så jevnlig, men ønsker så klart å redusere andelen som ikke besøker bloggen på regelmessig basis.

Målet med besøket er for 64% av de besøkende jakten etter inspirasjon, mens 42% går direkte inn til en oppskrift gjennom sitt besøk. 10% ønsker å bli bedre kjent med forfatteren.

På spørsmål om hvor godt respondenten liker bloggen på en skala fra 1 til 5  så oppgav hele 60% karakteren 5, mens resterende 40% satte 4! Utrolig hyggelig lesning!

Oppskrifter

Jeg spurte om det var noe som var savnet på bloggen. Da fikk jeg inn litt forskjellige svar. En del svarte «Nei», noen ønsket flere allergivennlige oppskrifter, vegetar, tradisjonskost og sunne oppskrifter. Tradisjonskost er faktisk noe flere har gitt veldig positiv feedback på via andre kanaler, så det kommer jeg til å fortsette å legge ut. Selv om jeg verken har allergier eller er vegetarianer så er absolutt dette et punkt jeg skal tenke på i tiden fremover. Sunne oppskrifter føler jeg at jeg allerede legger ut mye av, og forsøker å ha en overvekt av hverdagsmaten.

På en skala fra 1-5 mener 70% at oppskriftene er på oppskriftene er forklart på en svært god og forståellig måte (5), mens resterende 30% har oppgav 4 som også er svært hyggelig.

90% mener at det er nok bilder i oppskriftene.

Brukeropplevelse

På spørsmål om visuell utforming mener 80% at den er oversiktlig og fin og 60% synes det er enkelt å finne oppskrifter. 5% synes det kan være vanskelig å finne frem. Av de som synes det kan være vanskelig å finne frem har dratt frem søket som et område som kan forbedres. Her skal jeg se litt på hva jeg kan gjøre for å få søket enda bedre, og har allerede begynt å se på noen tiltak.

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Innleggsnavigasjon

Tradisjonell fårikål
Viltwraps med tyttebær og rømme

Relaterte innlegg

Ukemeny uke 3/2021
17. januar 2021
0 kommentarer

Ukemeny uke 3/2021

15 varmende middagsretter
10. januar 2021
0 kommentarer

15 varmende middagsretter

Ukemeny – uke 1/2021
3. januar 2021
0 kommentarer

Ukemeny – uke 1/2021

Del dine tanker Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om meg

Rolf-Anders

Hei! Jeg heter Rolf-Anders og driver matbloggen Det glade kjøkken.

Her håper jeg å kunne inspirere deg både til å lage sunn og god hverdagsmat, og oppskrifter som bare skal nytes.

Les mer om bloggen her

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Stikkord

  • BBQ
  • Biff
  • boller
  • Brød
  • burger
  • curry
  • eltefrie rundstykker
  • eltefritt
  • glutenfritt
  • grateng
  • grillsalat
  • grovbrød
  • gryter
  • gryterett
  • Grøt
  • Hamburger
  • indisk
  • iskrem
  • Kanelsnurrer
  • kjøleskapsgrøt
  • Lasagne
  • mat i form
  • Omelett
  • one pot
  • Pannekaker
  • Pasta
  • Pizza
  • potet
  • Rundstykker
  • salat
  • Salsa
  • Scones
  • Smoothie
  • surdeig
  • sushi
  • Syltetøy
  • tapas
  • Tex-mex
  • Tilbehør til grillmat
  • tomatsuppe
  • Tradisjonelle brød
  • tradisjonsmat
  • vafler
  • Wok
  • Wraps

MOTTA SKREDDERSYDDE E-POSTER

Fyll inn navn og e-post for å registrere deg på e-post listen min. Jeg sender ut skreddersydde e-poster et par ganger i måneden, med små oppdateringer siden sist, matbloggtipset, tips og triks, nyheter mm.

Follow my blog with Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Finn noe som frister

  • Forside
  • Oppskrifter
  • Personvern
  • Bruk av bilder, tekst eller video fra nettsiden må avtales