Dette synes leserne om bloggen

I sommer ba jeg dere lesere om hjelp til å fullføre en brukerundersøkelse jeg hadde satt opp. Jeg fikk flere titalls respondenter på denne, noe som har vært til stor nytte for meg. Så tusen takk til alle dere som tok dere tid til å besvare undersøkelsen.

Sånn på generelt basis så ble jeg overrasket over hvor positive respondentene var til bloggen min, så dette føles nesten litt som et skryteinnlegg. Men om du har noen innspill enten til innhold, visuelle forbedringer eller annet, nøl ikke med å ta kontakt. Du kan enten sende meg en melding via Facebooksiden eller på Instagram, du kan bruke kontaktskjemaet eller legge igjen en kommentar. Alle tilbakemeldinger, gode som dårlige, tas i mot med takk!

Her er en kort oppsummering av hva dere lesere syntes om bloggen min.

Besøksvaner

Hovedandelen finner inspirasjon fra enten matblogger (95%) eller på internett (85%). Kanskje ikke så unaturlig at tallene her er så høye, siden jeg la dette ut på bloggen.

60% av respondentene er enten innom Det glade kjøkken på ukentlig basis eller enda oftere, mens 10% er innom bloggen sjeldnere enn én gang per måned. Jeg er veldig fornøyd med at så mange er innom så jevnlig, men ønsker så klart å redusere andelen som ikke besøker bloggen på regelmessig basis.

Målet med besøket er for 64% av de besøkende jakten etter inspirasjon, mens 42% går direkte inn til en oppskrift gjennom sitt besøk. 10% ønsker å bli bedre kjent med forfatteren.

På spørsmål om hvor godt respondenten liker bloggen på en skala fra 1 til 5  så oppgav hele 60% karakteren 5, mens resterende 40% satte 4! Utrolig hyggelig lesning!

Oppskrifter

Jeg spurte om det var noe som var savnet på bloggen. Da fikk jeg inn litt forskjellige svar. En del svarte “Nei”, noen ønsket flere allergivennlige oppskrifter, vegetar, tradisjonskost og sunne oppskrifter. Tradisjonskost er faktisk noe flere har gitt veldig positiv feedback på via andre kanaler, så det kommer jeg til å fortsette å legge ut. Selv om jeg verken har allergier eller er vegetarianer så er absolutt dette et punkt jeg skal tenke på i tiden fremover. Sunne oppskrifter føler jeg at jeg allerede legger ut mye av, og forsøker å ha en overvekt av hverdagsmaten.

På en skala fra 1-5 mener 70% at oppskriftene er på oppskriftene er forklart på en svært god og forståellig måte (5), mens resterende 30% har oppgav 4 som også er svært hyggelig.

90% mener at det er nok bilder i oppskriftene.

Brukeropplevelse

På spørsmål om visuell utforming mener 80% at den er oversiktlig og fin og 60% synes det er enkelt å finne oppskrifter. 5% synes det kan være vanskelig å finne frem. Av de som synes det kan være vanskelig å finne frem har dratt frem søket som et område som kan forbedres. Her skal jeg se litt på hva jeg kan gjøre for å få søket enda bedre, og har allerede begynt å se på noen tiltak.

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*