Et lite tilbakeblikk på 2017

Mest besøk i 2017
Mest besøk i 2017

Først vil jeg starte med å si godt nyttår til alle faste og nye lesere! 2017 har vært et kjempespennende år, og jeg gleder meg til å se hvordan fortsettelsen blir i 2018. Før jeg tar innover meg det nye året vil jeg oppsummere noen høydepunkter fra året som gikk, se på de mest populære oppskriftene og ta et tilbakeblikk på målene jeg satte meg for 2017.

Da vi startet 2017 skrev jeg et lite innlegg som jeg kalte for sneak peak på 2017, hvor jeg satte meg målsettinger for året. Jeg skal ikke ta for meg alle målene jeg satte meg i starten av året, men en av de viktigste punktene er hovedfokus på den enkle hverdagsmaten. Dette har vært en målsetting med bloggen helt siden jeg opprettet den, og jeg føler jeg fortsatt har dette som hovedfokus selv etter at jeg endret navn fra Sunnere alternativ til Det glade kjøkken. Et annet mål jeg satte meg for 2017 har også vært å øke kvaliteten på innholdet på bloggen. Dette kan være litt vanskelig å måle helt konkret, men én indikasjon på at kvaliteten er bedre kan være at de besøkende bruker lengre tid inne på bloggen enn tidligere. Sammenligner jeg besøksstatistikken fra 2016 med 2017 så kan jeg se at den gjennomsnittlige øktvarigheten har økt med hele 43,9% i 2017. Dette kan bety at innleggene møter lesernes forventninger og at kvaliteten er høyere enn tidligere. Dette vil også være en viktig målsetting for 2018.

Det siste året har også flere av matbildene blitt delt av store Instagramprofiler og jeg har vært så heldig at jeg har fått et av bildene mine på trykk i helgemagasinet til VG. 2017 var også året hvor jeg har satset litt mer på å sende ut hyppigere nyhetsbrev (stadig plass for flere abonnenter) og hvor jeg for moro skyld eksperimenterte litt med å lage video.

Ellers har jeg hatt en formidabel økning i antall besøkende, og trafikken har økt med godt over 40% besøk bare det siste året. Så tusen takk til alle dere som tar turen innom Det glade kjøkken, til dere som legger igjen kommentarer og innspill i oppskriftene mine, til dere som kontakter meg på e-post, som liker, kommenterer og deler innlegg på Instagram og Facebook. Det er dere som er motivasjonen min for å blogge og jeg håper dere fortsetter med dette i fremtiden også.

Her er de mest besøkte oppskriftene av fjorårets oppskrifter:

 

Thaiform med kylling

Thaiform med kylling
Thaiform med kylling

Denne thai-inspirerte formretten ble desidert mest besøkt blant fjorårets oppskrifter, og tok helt av da jeg publiserte den på bloggen. Ha grønnsaker og kylling i en ildfastform, ha saus over og gi den en liten halvtime i ovnen.

Enkle grove eltefrie rundstykker

Enkle og grove eltefrie rundstykker
Enkle og grove eltefrie rundstykker

Jeg er utrolig glad for at disse eltefrie rundstykkene er blant de mest leste oppskriftene i 2017, for dette er også en av mine favoritter. Bruk et par-tre minutter kvelden i forveien, og server fantastisk gode og saftige rundstykker til frokost neste dag.

Hjemmelaget meksikansk gryterett

Hjemmelaget meksikansk gryterett
Hjemmelaget meksikansk gryterett

Jeg er nok ikke like stor fan av TORO-varianten i dag som da jeg var liten, og har derfor laget min egen variant av den “meksikanske” klassikeren. Den både smaker bedre, er enkel å lage, og bør ikke ta så mye lengre tid enn posevarianten.

 

Kleppsuppe (kleppmelk)

Kleppsuppe (kleppmelk)
Kleppsuppe (kleppmelk)

Jeg har vokst opp med kleppsuppe og trodde ikke det var så mange av mine lesere som hadde et forhold til denne lokale retten. Men så feil kunne jeg ta! Med over 400 likes og 200 kommentarer på Facebook, så er det dette innlegget som har skapt mest engasjement blant leserne mine.

Smørgrøt (fløyelsgrøt)

Smørgrøt (fløyelsgrøt)
Smørgrøt (fløyelsgrøt)

2017 er tydeligvis året hvor tradisjonsmat gjør comeback på bloggen. Også smørgrøt/fløyelsgrøt har vært blant de mest besøkte oppskriftene mine, og det med god grunn.

Torsk med nøttelokk og blomkålmos

Nøttepanert torsk med blomkålmos
Torsk med nøttelokk og blomkålmos

Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon
Boeuf Bourguignon – en fransk klassiker

Rask nuddelsuppe med kylling

Rask nuddelsuppe med kylling
Rask nuddelsuppe med kylling

Oreo porsjonskake

Oreo porsjonskake
Oreo porsjonskake

Spaghettigrateng med spicy pølser

Spaghettigrateng med spicy pølser
Spaghettigrateng med spicy pølser

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*