Et tilbakeblikk på 2019

Solnedgang fra Nordseter

Det går mot slutten på årets siste dag, og akkurat nå sitter jeg med en kaffekopp og med PCen i fanget og ser på dette maleriet av en solnedgang fra hytta. Snakk om perfekt avslutning på året! Om ikke lenge skal jeg starte på nyttårsmiddagen, som består av andebryst til hovedrett og ostekake i glass til dessert. Men først et lite tilbakeblikk på 2019.

Vi runder straks av 2019 og det er på tide å ta et lite tilbakeblikk på året som har gått.

Det er utrolig mye som har skjedd på bloggfronten gjennom 2019. Blant annet har jeg publisert over 160 innlegg gjennom hele året, det betyr at jeg i gjennomsnitt har lagt ut nye innlegg mer enn 3 ganger i uken. I tillegg må jeg ikke glemme at jeg i sommer oppdaterte Det glade kjøkken med et helt nytt design og mye nytt innhold. Snakk om mye arbeid, men er så utrolig fornøyd med sluttresultatet!

Lurer du på hvilke oppskrifter som har blitt mest lest? Les De mest populære oppskriftene i 2019.

Gjennom året har jeg hatt stadig flere og flere besøk på bloggen, og besøkstallene har nærmest skutt i været etter sommeren, med nye rekorder nesten hver eneste måned. Faktisk så fikk jeg nok en ny besøksrekord på bloggen i går, med over 4000 besøk. En flott måte å avslutte året på.

Her ser du utviklingen av besøkstallene for de siste 3 årene:

Besøkstall for perioden 2017 - 2019

Utover å oppdatere bloggen så har det også vært en del andre prosjekter ved siden av. Jeg har blant annet fått forsøkt meg foran kameraet, hvor jeg delte en oppskrift på grove polarbrød på Matkontrollen på TV2 (se innslaget på Matkontrollens Facebookside). I tillegg har jeg jevnlig sendt ut nyhetsbrev til alle mine følgere der, og fått prøve meg på en Instastory-takeover for Mammabanden. Det er med andre ord mye som skjer på Det glade kjøkken, dette til tross for at dette kun er en hobby ved siden av den vanlige jobben min.

Men suksessen min på bloggen hadde ikke skjedd uten dere følgere. Det er engasjementet deres som motiverer meg til å fortsette arbeidet. At dere stadig vender tilbake til bloggen, tar i bruk oppskriftene, kommenterer og gir tilbakemeldinger, tar kontakt og deler oppskriftene med venner og bekjente. Dette betyr så utrolig mye for meg! Så TUSEN TAKK til alle dere følgere, takk for at dere har troen og heier på meg fra sidelinjen.

 

Takk for at dere har gjort 2019 til et så fantastisk år, jeg gleder meg til fortsettelsen i 2020!
— Med ønske om et RIKTIG GODT NYTTÅR! — 

 

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*