Et tilbakeblikk på bloggåret 2020

Nordseter

Når jeg skal oppsummere 2020 så er det vanskelig å ikke nevne koronaen. Plutselig ble det hjemmekontor, stengte skoler/barnehager, avlyste ferier, reiser og arrangementer, og vi gikk alle sammen en helt ny hverdag i møte. Det er ingen tvil om at mange plutselig brukte litt ekstra tid på kjøkkenet, enten fordi det var vanskeligere å spise ute, fordi vi er mye mer hjemme, eller finner litt ekstra trøst ved å lage maten selv. Dette kommer tydelig frem gjennom besøkstallene på bloggen, og nesten hver eneste måned har jeg slått stadig nye besøksrekorder.

I 2020 har Det glade kjøkken hatt over 2 millioner besøk, og på oppskriftstoppen troner oppskriftene på Bali kyllinggryte og “pappas elggryte”. Jeg har gjennom året publisert hele 167 innlegg på bloggen. Største andelen av disse er helt nye oppskrifter, men også noen ukemenyer. Ukemenyene har jeg publisert annen hver uke etter sommeren, og har blitt svært godt tatt i mot av dere lesere.

Mest populære oppskrifter i 2020

I tillegg til nye oppskrifter og innlegg så har jeg også revidert en del av de eksisterende oppskriftene. Testet de ut på nytt, tatt nye bilder og skrevet om på tekstene. Det er utrolig viktig for meg å kunne stå inne for alle oppskriftene.

Gulrotsuppe med kylling
En oppskrift på gulrotsuppe med kylling fikk blant annet nye bilder

Det glade kjøkken er en hobby jeg driver på fritiden min, ved siden av den vanlige jobben. Selv om det medgår flere hundre timer i året til å drive bloggen, så skal jeg innrømme at jeg stortrives med bloggen. Ikke bare er det motiverende å se at så mange bruker oppskriftene mine, men alle de hyggelige kommentarene og tilbakemeldingene gjør at det er verdt alt arbeidet. Jeg kan ikke tenke meg bedre følgere enn dere.

Jeg tror 2020 er året hvor jeg blir gjenkjent gjennom bloggen. Kanskje ikke av bilde, men hvis jeg snakker med nye mennesker og nevner at jeg driver matbloggen Det glade kjøkken, så er det rett som det er at han/hun allerede kjenner til bloggen. Det er utrolig gøy! Så tusen takk til alle dere som bruker bloggen min, som legger igjen tilbakemeldinger og ikke minst sprer ordet videre. Dere er fantastiske!

Jeg vet ikke hva 2021 bringer av nye små og store prosjekter, men jeg er klar!

Ønsker dere alle sammen et riktig godt nyttår. Og igjen, takk for at dere følger meg!

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*