Ettåring i hus

For ett år siden opprettet jeg matbloggen Sunnere Alternativ. Hensikten var å samle alle oppskriftene mine på et lett tilgjengelige sted og for å enkelt kunne dele oppskrifter med venner og familie. Faktisk så tror jeg ikke det tok mer enn én dag fra jeg først tenkte tanken til jeg allerede var i gang med å sette opp bloggen. Dette er ganske utypisk meg så det var nok mange rundt meg som ble overrasket. Sunnere Alternativ er en matbloggg drevet av ren interesse for matlaging og jeg har ingen inntekter på siden per dags dato (ingen reklame eller sponsede innlegg)

Interessen for matbloggen var mye større enn jeg hadde forventet. For å unngå å spamme venner og familie med alt for mye på Facebook opprettet jeg derfor en egen Facebook-gruppe hvor jeg kunne legge ut oppskrifter fra bloggen. Slik kunne de som hadde interesse følge med på bloggen via denne gruppen. Antallet medlemmer økt skøt i været fra første stund, og det tok ikke lange tiden før jeg hadde flere tilhengere på Facebook-gruppen enn jeg hadde venner (min første milepæl). Siden da har antallet medlemmer i gruppen økt jevnt og trutt, og jeg har i dag  nesten 6000 følgere på Facebook. I tillegg har jeg også opprettet en egen Instagram-konto, skreddersydde nyhetsbrev og Snapchat.

I løpet av det siste året har jeg publisert over 170 ulike oppskrifter på bloggen, antallet lesere øker stadig og jeg har fortsatt en stor liste med oppskrifter jeg gleder meg til å første utover høsten. Selv om jeg ikke tjener noe på denne bloggen så må jeg innrømme at det er utrolig inspirerende å lese de hyggelige tilbakemeldingene jeg har fått på bloggen, se bildene dere legger ut  på Instagram og ikke minst se at antallet lesere jevnt og trutt øker. Jeg gleder meg til å fortsette  å  inspirere dere med mange gode og sunne oppskrifter i tiden fremover.

Tusen takk til deg som følger med på bloggen min! 🙂

Litt statistikk fra det siste året

I tillegg til å lage maten på bloggen synes jeg det også er veldig gøy med tall og statistikk. Jeg har sett litt på tall fra Google Analytics og tenkte jeg kunne dele noen av funnene jeg har gjort for det siste året.

5 mest populære stikkord

Dette er de 5 mest brukte stikkordene som finnes på bloggen (i høyrespalten på PC/desktop)

 1. Mat i form
 2. Pizza
 3. Tex-mex
 4. Rundstykker
 5. Smoothie

5 mest pouplære søkeord

De 5 mest brukte interne søkeordene på bloggen

 1. Pizza
 2. Kylling
 3. Lasagne
 4. Laks
 5. Pannekaker

10 mest leste oppskrifter

Dette er en utlisting av de 10 mest besøkte oppskriftene siden jeg startet bloggen. Noen av resultatene overrasket meg, men mistenker det skyldes at det kan være spesifikke nøkkelord som gjør at de dukker opp høyt i Google 🙂

 1. Kyllingform med brokkoli og paprika
 2. Hjemmelaget Bali kyllinggryte
 3. Hvit pizza med skinke og chorizo
 4. Proteinrike pannekaker uten hvetemel
 5. Superenkle havre. og bananvafler
 6. Havrevafler med cottage cheese
 7. Lasagne med ostesaus av cottage cheese
 8. Kjapp og enkel tacograteng
 9. Enkel og god hjemmelaget salsa
 10. Pasta med kylling og soltørkede tomater

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*