Favoritter gjennom 4 år

Tenk at det er 4 år siden jeg skrev mitt første blogginnlegg. Det var en pizzaoppskrift på en slags italiensk-inspirert pizza med både proteinpulver og fiberhusk. Som jeg skrev i dette innlegget, så har jeg utviklet meg mye siden den tid og finner ikke noen tilsvarende oppskrifter i den nyere tid. Jeg kunne så klart slettet disse oppskriftene (og en del er slettet), men det er også gøy å bevare de som en dokumentasjon på hvordan jeg har utviklet meg de siste årene. Jeg er fortsatt opptatt av å spise sunne og varierte måltider, men ikke så til det ekstreme. Hjemme hos oss skiller vi helt klart på hverdagsmaten, og helgekosen som bare skal nytes. I tillegg trener vi, og går turer med Felix hver dag som gjør at vi kan spise med god samvittighet.

Gjennom disse 4 årene med matblogg er det enkelte oppskrifter som stikker seg mer ut enn andre. Derfor har jeg laget en toppliste med lesernes favoritter, i tillegg til at jeg har dratt frem noen godt leste oppskrifter fra utvalgte kategorier her på bloggen.

Lesernes topp 5 favoritter

Hjemmelaget Bali kyllingryte
Hjemmelaget Bali kyllingryte

 

Utvalgte favoritter

Smuldrepai med rabarbra og is
Smuldrepai med rabarbra og is

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*