Nå kan du forhåndsbestille Mat du blir glad av 🎉

[Annonse/reklame for egen bok]

Mat du blir glad av

Nå kan du endelig forhåndsbestille kokeboken min, Mat du blir glad. Dette er en samling av mine beste middagsoppskrifter, hvor jeg spesielt har fokusert på enkle middager på under halvtimen.
Forhåndbestill boken her.

Matlaging har bestandig vært en viktig del av livet mitt. Å vokse opp på gård har gitt meg en respekt for maten vi setter på bordet, og noe av det morsomste jeg visste var å få hjelpe til på kjøkkenet. Opp gjennom årene har mat og matlaging vekket en stadig større interesse hos meg, noe som siden er blitt uttrykt gjennom over 1000 oppskrifter her på bloggen. Derfor var det virkelig en drøm som gikk i oppfyllelse da Frisk Forlag ønsket å gi ut en kokebok med mine beste oppskrifter, som jeg håper også kan skape glede og inspirasjon rundt omkring i de norske hjem.

Mat du blir glad av inneholder en rekke både middagsoppskrifter, som skal redde deg i en hektisk hverdag. Jeg har både fokusert på enkle ingredienser, som kan finnes i de fleste dagligvarebutikker, og har i tillegg smarte tips til hvordan du kan lage retten både gluten- og melkefri. Jeg har også samlet et eget kapittel med forslag til ulike ukemenyer, som jeg håper kan være til inspirasjon.

Boken lanseres først 12. januar, men allerede nå kan du sikre deg den på forhåndssalg. Noen av fordelene ved å kjøpe den på forhåndssalg:

 • Boken koster 375,- på forhåndssalg (ordinær pris 429,-)
 • De første 1000 solgte eksemplarene er signerte
 • Gratis frakt og levering (innenlands)
 • Alle som kjøper boken på forhåndssalg er automatisk med i trekningen av 2 stk Auk plantedyrkere (verdi 3699,- per stk). Auk er en helautomatisk plantedyrker som styrer vann, lys, og næring helt selv, og gir optimale forhold for plantene dine.

Mange gode grunner til hvorfor du bør kjøpe boken på forhåndssalget, hvis du allerede har vurdert å kjøpe boken, enten til deg selv eller noen andre.

Forhåndbestill boken her.

Har du noen spørsmål til boken er det bare å legge inn en kommentar under, så skal jeg svare så fort jeg klarer. Det kan jo være det er andre som også lurer på akkurat det samme 🙂

Rolf-Anders - Mat du blir glad av

Stikkord

2 Kommentarer

 1. Har nettopp “oppdaget deg” på instagram og må si jeg er blitt raskt fan av oppskriftene -spesielt Toskansk kylling. Den syns jeg gir terningkast 2×6. Siden jeg liker oppskrifter best fra bøker lurer jeg på om boka inneholder samme som på nettet eller om boka har “egen” oppskrifter.

  • Rolf-Anders Vollan

   Hei Anita,
   Hyggelig at du har funnet veien til Det glade kjøkken, både i sosiale medier og blogg 😀
   Det er egentlig en blanding. Mange av de mest populære oppskriftene på bloggen, er også tatt med i boken. Det er jo naturlig siden dette er en samling av mine beste oppskrifter. Når det er sagt så har jeg tatt meg tiden til å gå gjennom alle oppskriftene som tas med i boken, med lupe. Så selv om en oppskrift allerede finnes på bloggen, så har den blitt skrevet på nytt, fått nye bilder, og muligens også blitt justert noe der jeg synes det har løftet retten. I tillegg er det også mange helt nye oppskrifter i boken 🙂

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*