God jul til alle lesere

I dag er det selveste juleaften og vi har reist nordover til barndomshjemmet mitt for å feire jul. Selv om jeg har passert 30 år og vi har vårt liv i Oslo, så er det ekstra godt å komme hjem til mor og far med de gode gamle tradisjonene. I år feirer også storebror med familie + lillebror sammen med oss, så det blir et hus fullt av liv og røre fra morgen til kveld. Det er ikke til å stikke under en stol at jeg kommer fra et hjem med mange juletradisjoner, alt fra julematen til julepyntens faste plasseringer.

Tradisjonen tro så ble det servert lutefisk på lillejuleaften, og på kvelden ble det servert grøt med mandel i. En av onkelbarna mine gikk av med årets seier og ble den heldige vinneren av en eske med sjokolade, det til til stor glede. I dag er det pinnekjøtt på menyen, og i morgen blir det den tradisjonelle julefrokosten fulgt med kald laks med druesalat.

Det har til nå ikke vært så mye julemiddager på bloggen, mye fordi jeg feirer jul hjemme hos mamma og pappa. Men de juleoppskriftene jeg har publisert til nå har jeg kan du finne på denne siden jeg har tagget med Jul. Hvis jeg skal anbefale noen oppskrifter denne julen/romjulen så må det være årets oppskrift på julebrød , vin chaud (rødvinsgløgg) eller den alkoholfrie varianten.

2018 har vært et utrolig spennende år, både i og utenfor bloggen, noe jeg skal fortelle mer om i en liten oppsummering senere denne julen.

Jeg vil med dette ønske alle lesere en riktig GOD JUL! Senk skuldrene og nyt den fine tiden med venner og familie, med god mat og hyggelige familiestunder. Ikke glem at julen primært er en stund for den yngre garde.

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*