God nyttår og et tilbakeblikk på 2018!

Da går 2018 mot slutten og det er på tide med et lite tilbakeblikk på året som har vært, både i og utenfor bloggen.

I løpet av 2018 har jeg publisert nærmere 170 nye oppskrifter og innlegg. Det er nesten et nytt innlegg annen hver dag! Flesteparten av disse er nok middagsretter beregnet for hverdagen, men det har også blitt publisert en rekke andre oppskrifter, alt fra enkle frokoster til deilige desserter. I tillegg har jeg også dette året startet opp med et par ukesmenyer med fokus på gjenbruk, som har vært en stor suksess. De 10 mest populære oppskriftene i 2018 har jeg skrevet om i dette innlegget.

De mest populære oppskriftene - 2018

I 2018 har jeg hatt over 200 000 besøk på bloggen, og måned etter måned har jeg slått stadig nye leserrekorder. Du aner ikke hvor stort dette er for meg som ikke er en del av et stort bloggnettverk, men som blogger på fritiden i en ellers travel hverdag. Mange spør meg om/når jeg skal begynne å tjene penger på bloggen. Og svaret er at det vet jeg ikke. Det hadde så klart vært gøy å kunne tjene noen kroner på Det glade kjøkken, i hvert fall nok til å dekke kostnadene jeg har rundt drift mm. Samtidig så er det ikke derfor jeg opprettet bloggen. For meg er Det glade kjøkken ikke bare en matblogg, men et sted hvor jeg kan samle alle oppskriftene mine på et og samme sted.

Det er også mye som har skjedd utenom bloggen dette året. Blant annet har jeg byttet jobb og gått fra en stilling hos Politiets IKT-tjenester til en spennende stilling hos Creuna. I tillegg har vi også reist en del, og blant annet vært på et par vingårdsbesøk i Spania. Er du litt over middels interessert i vin kan jeg absolutt anbefale dette. Du kan lese mer om vingårdsbesøkene i dette innlegget fra i sommer.

Vintønne ute i plantefeltet

Selv om det er gøy å se at stadig flere og flere finner frem til bloggen min, så er det enda hyggeligere med alle de fine tilbakemeldingene jeg har fått både på Facebook, Instagram og til dere som har tatt dere bryet med å sende inn kontaktskjemaet på bloggen. Tusen takk til alle dere, jeg setter stor pris på hver eneste kommentar dere legger igjen, og forsøker hele tiden å levere topp kvalitet på oppskriftene og innhold slik at jeg kan fortsette å vokse.

 

Takk for et fantastisk 2018, jeg gleder meg til fortsettelsen i 2019.
— Ha et riktig godt nyttår! —

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*