Grillmat, sesongvarer og ekstra bloggmotivasjon

Da var vi i juli og det er på tide med den vanlige månedlige oppsummeringen. Denne gangen skal det i hovedsak dreie seg om grillmat, lettvinte middager, sesongråvarer og litt ekstra bloggmotivasjon. Jeg starter med sistsnevnte.

Det har ikke vært like stor trafikk på bloggen som for tidligere måneder, verken når det gjelder besøk eller hyppigheten av nye innlegg. Ikke så rart når været har vært så bra i store deler av landet, og man generelt bruker litt mindre tid på kjøkkenet om sommeren. Men i går fikk jeg meg en kjempeoverraskelse da jeg satte å så på tallene fra forrige måned. Selv om de er noe lavere enn ellers, så har jeg hatt en kjempeøkning sammenlignet med juni i fjor.

besøksstatistikk 2018 vs 2017
Besøksstatistikk juni 2018 vs juni 2017

Den blå grafen er altså juni i år, mens den oransje er besøkstallene fra i fjor. Og som du ser av prosentene under, så er alle tallene grønne (som er positivt) og ikke røde. Kort oppsummert så betyr det at jeg har mange flere besøkende på bloggen, de bruker litt lengre tid inne på bloggen, er innom flere sider enn tidligere og kommer gjerne innom bloggen flere ganger. En skikkelig motivasjonsboost for en hobbyblogger!

En annen morsom ting som er verdt å nevne er at ett av bildene jeg la ut i forrige måned har blitt plukket ut til Godt-magasinet som kom ut nå nylig. Bildet er av en kremet laksepanne som jeg har publisert, og er brukt i den lille spalten “Instagramkontoer vi elsker”. Utrolig gøy for en hobbyblogger!

Ellers har det gått en god del i lettvinte middagsretter, grillmat og grilltilbehør den siste måneden, ja for å ikke glemme flere oppskrifter med rabarbra som ingrediens. En av de mer spennende oppskriftene som ble et resultat av årets rabarbrasesong er en litt syrlig rabarbravinaigrette, som for øvrig er veldig god til salat og laks. Jeg kan også nevne at jeg sist helg laget en fantastisk god panna cotta med rabarbrasaus, denne håper jeg å kunne legge ut på bloggen mot helgen.

Her er lesernes fem favoritter fra måneden som var:

Salater som passer godt til grillmaten

Salater som passer godt til grillmat

Det mest leste innlegget i juni var et innlegg med tips til salater som passer til grillmaten. Tydeligvis ikke bare hos oss det går mye i grillmat.

 

Kremet laksepanne med crème fraîche

Kremet laksepanne med salat

Denne enkle laksepannen er også blant de mest leste innleggene i juni. Ekstra morsomt var det at dette bildet også ble plukket ut til å være med i siste utgave av Godt-magasinet.

 

Shahi paneer

Shahi paneer med pitabrød

Indisk er så mye mer en tikka masala og tandoori chicken. For noen uker siden laget jeg en fantastisk god vegetarrett med paneer som proteinkilde.

 

Grovbrød med havregryn og gresskarkjerner

Grovbrød med havregryn og gresskarkjerner

Ordinær brødbakst har fått en liten renessanse hos meg, og i det siste har disse grove brødene med havregryn og gresskarkjerner blitt en favoritt.

 

Min første BBQ-saus

Min første BBQ-saus

Er du litt som meg og synes at det er vanskelig å finne en god BBQ-saus på butikken. Lag den selv, og juster med krydder underveis etter egen smak.

 

 

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*