Hjelp meg å bli bedre!

Brukerundersøkelse 2018

Det kan være vanskelig å vite hva som fungerer og ikke fungerer når man driver sin egen matblogg eller nettside. Siden jeg ser min egen blogg så og si daglig så er det vanskelig for meg å huske hva førsteinntrykket av bloggen faktisk var. Kanskje finnes noen helt bittesmå visuelle svakheter som irriterer deg, du synes det er vanskelig å finne frem eller kanskje bare vil gi skryt til hva du synes er bra.

For å få litt mer innsikt i hva leserne synes om bloggen så har jeg opp en liten brukerundersøkelse. Undersøkelsen ble lenket til fra Facebook-siden for noen uker siden, og vil være tilgjengelig ut august 2018. Noen av funnene fra denne vil jeg presentere i et eget innlegg på bloggen i høst, og vil både bli brukt til å forbedre innholdet og gjøre små endringer på det visuelle og tekniske på siden.

Jeg håper du har lyst til å bruke 2-3 minutter av tiden din til å gi meg en ærlig tilbakemelding. Besvarelsen din er helt anonym og er en svært nyttig tilbakemelding for meg.

Her finner du brukerundersøkelsen

På forhånd tusen takk for hjelpen!

 

 

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*