Høydepunkter fra februar

Tenk at vi nå er i mars måned, måneden som i følge kalenderen skal være årets første vårmåned. Når jeg ser ut av vinduet og på gradstokken så er det i hvert fall ikke mye som minner om vår, men jeg tar det foreløpig helt med ro. Jeg vet at våren kommer sigende etter hvert og inntil da får jeg bare nyte de mulighetene jeg får til å komme meg på skitur i Oslomarka, sammen med samboer og Felix, vår vesle firbeinte energibunt.

Med over 12 000 besøk så har også februar vært en flott bloggmåned. Jeg har publisert 10 oppskrifter og et par innlegg på bloggen, og det er særlig noen som skiller seg særlig ut.

Den oppskriften som har fått mest oppmerksomhet i februar er en oppskrift på kjeleost (kalvedans) som jeg la ut tidligere denne uken. Innlegget har virkelig tatt av på Facebook (se innlegg) og det er morsomt at denne tradisjonsretten skaper så mye engasjementet blant følgerne mine.

Kjelost/kalvedans/spannost/råmelkspudding
Kjelost/kalvedans/spannost/råmelkspudding

En oppskrift på lettvint chili con carne har også gjort det veldig bra denne måneden. Kanskje ikke så rart siden det er så kaldt ute, og da smaker varmende retter ekstra godt.

Lettvint chili con carne
Lettvint chili con carne

Ellers har februar vært måneden for bakst, for hele 3 litt søte oppskrifter har også blitt svært godt lest. En oppskrift på glasert sjokoladekake med bringebærmousse som jeg publiserte i anledningen av at det var morsdag gjorde det spesielt bra. Og ekstra morsomt var det da jeg via samboeren fikk høre at en venninne av svigers hadde funnet oppskriften på Google og laget den. Ellers har også en oppskrift på fine hveteboller også blitt godt lest, og det har jaggu oppskriften på kanelknuter av surdeig og speltmel også.

Glasert sjokoladekake
Glasert sjokoladekake
Hveteboller (uten egg)
Hveteboller (uten egg)

 

Avkjølte kanelknuter av surdeig
Avkjølte kanelknuter av surdeig

 

 

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*