Høydepunkter fra januar

Januar har vært bra på så mange måter. Både fordi det har vært mye snø i marka, så jeg har endelig kommet meg på deilige skiturer, både med og uten hund. I tillegg har besøkstallene for januar vært veldig hyggelige, og det er utrolig gøy å se at stadig flere finner veien inn til Det glade kjøkken. Ja, faktisk så har jeg hatt over 13 000(!!) besøk på bloggen min i januar, noe som er den nest mest besøkte måneden siden jeg startet å blogge. Jeg ser også at de besøkende bruker lengre på bloggen min enn tidligere, og stadig flere og flere besøker den jevnlig. Så takk til alle som følger med på det jeg legger ut, dette gleder både den matglade bloggeren og statistikknerden som bor  i meg.

Her er de fem mest leste innleggene publisert i januar:

9 sunne og enkle middagsretter

9 sunne og enkle middagsretter
9 sunne og enkle middagsretter

Ikke så uventet så var det et innlegg med tips om 9 sunne og enkle middagsretter som ble mest lest i januar. Generelt for besøksstatistikken for januar så legger jeg merke til at leserne er litt mer opptatt av magre og enkle oppskrifter enn i måneder.

Et tilbakeblikk på 2017

Mest besøk i 2017
Mest besøk i 2017

Leserne mine er jevnt over glade i oppsummeringene jeg legger ut. Jeg forstår det godt, det er jo en fin måte for å få med seg høydepunktene og se hva som er mest populært blant leserne. Forrige måned la jeg ut en oppsummering av hvordan 2017 hadde vært, hva som ble mest lest og andre høydepunkter for året.

Tacograteng med linser og bønner

Tacograteng med linser og bønner
Tacograteng med linser og bønner

Jeg kommer nok ikke til å bli vegetarianer med det første, men skal absolutt bli flinkere til å spise mer grønt og lage kjøttfrie middager. Det er godt for både miljøet og helsa. En oppskrift på en kjøttfri tacograteng med linser og bønner var den meste leste oppskriften jeg la ut på bloggen i forrige måned. Bli inspirert til å lage en kjøttfri tex-mex variant du også.

Sashimiruller med avokado og mango

Sashimiruller med avokado og mango
Sashimiruller med avokado og mango

Surr litt rispapir rundt blant annet laks, avokado og mango, og vipps så har du laget spennende sashimiruller. En ny måte å servere sashimi på.

Saftig biff med soppsaus

Biff, soppsaus og ovnsbakte poteter
Biff, soppsaus og ovnsbakte poteter

Jeg sier ikke nei takk til en saftig biff, servert med hjemmelaget soppsaus. Rett og slett digg helgemat! Se fremgangsmåten her.

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*