Ingrediens: Bladpersille

Spicy kyllinggryte med hvitløksbrød

Denne gangen har jeg laget en litt spicy og annerledes kyllinggryte, nemlig kyllinggryte med harissa. Harissa er en nordafrikansk chilisaus og er særlig sentral i det...

Shakshuka med krydrede pølser

Shakshuka er en rett som har slått veldig an her i Norge det siste året, og har blitt servert til frokost flere morgener hjemme hos...

Alt-i-ett gryte med storfekjøtt

Denne vinteren har jeg børstet støv av Crock-Pot gryten vi har stående bakerst i en skuff. Vi kjøpte den for et par år siden, tenkte...

Nuddelsuppe med kylling og chorizo

Det er ikke noe problem å spise suppe til middag, så lenge den metter godt og lenge. I denne suppen har jeg tilsatt nudler og...

Laks med kokosris og mangosalat

Synes du at fiskemiddager fort kan bli litt kjedelige? Da anbefaler jeg deg å teste ovnsbakt laks med kokosris og mangosalat. Mens kokos gir en...

Laks med råkost av eple og blomkål

For å variere litt på fiskemiddagene har jeg i dag servert ovnsbakt laks med råkost av eple og blomkål, et friskt og enkelt middagstilbehør som...

Pytt i panne med karbonade og sweet chili

Jeg har fått øynene opp for pytt i panne. Det smaker godt, har uendelige variasjonsmuligheter og kan gjerne kombineres med kjøleskapsrydding, og har også blitt...

Røkt skinke med kålrotstappe

Det er sjelden jeg koker en stek/skinke, men akkurat denne gangen bestemte jeg meg for å ty til kjelen da jeg skulle servere en røkt...