Ingrediens: Gresskarkjerner

Grove flerkornbrød

Det er få ting som er så godt som nybakte grovbrød! Det kan føles som at magen er bunnløs og at jeg kan sette i...

Grove müslirundstykker

Jeg er kjempeglad i müslirundstykker, og det er ikke uvanlig at jeg går innom Kaffebrenneriet eller Baker Hansen for å kjøpe disse dersom jeg er...

Kremet gulrotsuppe med halloumi

I vinter har jeg fått testet den kypriotisk ferskosten halloumi en god del. Når man steker den får den en sprø og deilig skorpe på...

Grove rundstykker med gresskarkjerner

Som du kanskje så på Instastory i går så har jeg grove rundstykker med gresskarkjerner, og gjett om jeg ble fornøyd. Rundstykkene er laget på...

Grovbrød tangzhong

En leser spurte meg om jeg hadde forsøkt å lage grovbrød tangzhong, og nysgjerrig som jeg var så måtte jeg jo teste ut dette. Jeg...

Grove og eltefrie speltrundstykker

Det begynner å bli mange måneder siden sist jeg la ut en oppskrift på eltefri bakst. Ikke det at jeg ikke har bakt mye i...

Grovbrød med havregryn og gresskarkjerner

Tradisjonell brødbaking har fått en liten renessanse hos meg det siste året. Kanskje er det fordi det smaker himla godt, eller kanskje er det fordi...

Sunn og lettvint granola

Granola er bare så utrolig godt, men kan fort inneholde veldig mye sukker som man kanskje bør unngå på hverdagene. I tillegg så legger mange...

Saftig og grovt 4-kornbrød

I dag deler jeg oppskriften på et kjempesaftig og grovt 4-kornsbrød, bestående av gresskar- og solsikkekjerner, bygggryn og havregryn. Frøene og kornene tilfører ikke bare...