Ingrediens: Gul løk

Indisk dal

Si hei til en av de nye middagsfavorittene mine - nemlig indisk dal (også kjent som daal, dahl eller dhal). Jeg er kjempeglad i indisk...

Meksikansk gryte – 2.0

Blant de meste populære oppskriftene på bloggen så kan du finne en oppskrift på en hjemmelaget variant av klassikeren meksikansk gryterett. Som barn var denne...

Enkel og billig alt-i-ett pastagryte

Tilhengerne mine har talt! Jeg vet ikke om dere så det, men i går hadde jeg en aldri så liten avstemning på Instagram over...

Het kjøttform med potetmos

Er du klar for en ny formrett? Denne hete kjøttformen med potetmos er en middagsrett som passer ekstra godt nå som vi går i mot...

Lasagnefavoritten

Si hei til din nye favorittlasagne! Jeg tuller nemlig ikke når jeg sier at dette er den beste lasagnen jeg har laget til nå og...

Shakshuka med krydrede pølser

Shakshuka er en rett som har slått veldig an her i Norge det siste året, og har blitt servert til frokost flere morgener hjemme hos...

Sommerlig falafelsalat

Jeg vet ikke om jeg har nevnt det før, men falafler er virkelig undervurdert. De har denne knasende sprø overflaten samtidig som de er myke...

Asiatisk gryterett

Som du sikkert har sett på bloggen så har det den siste gått mye i sommerlige oppskrifter her på Det glade kjøkken. Alt fra enkle...

Shahi paneer – Nord-Indisk curry

Har du hørt om shahi paneer? Hvis ikke så er det på tide å få øynene opp for denne populære og Nord-Indiske vegetarretten. Kort forklart...

Min første BBQ-saus

Jeg har faktisk aldri forsøkt å lage min egen BBQ-saus. Egentlig utrolig rart med tanke på hvor mye dårlig BBQ-saus jeg har kjøpt opp gjennom...

Tacofylte paprika

Jeg hadde lyst til å servere tacoen på en ny måte og laget tacofylte paprika. Det er egentlig veldig enkelt å lage. Hul ut noen...

Klassisk lasagne

Jeg oppdaget at noe av det jeg mangler her på bloggen er en klassisk lasagneoppskrift, dvs en helt ordinær lasagne uten verken cottage cheese, squash...

Torskegryte med tomat og chorizo

Denne torskegryten med chorizo og tomat er jeg rett og slett utrolig fornøyd med. Vi spiser regelmessig fisk, dvs 2-3 ganger i uken, men det...

Vegetartaco med linser og bønner

Taco kan varieres i det nesten uendelige og her på bloggen kan du finne en rekke varianter. Søker du på taco på bloggen kan du...

Lettvint chili con carne

Selv om chili con carne blir bare bedre og bedre jo lengre den står og putrer så er det ikke noe i veien for å...