Ingrediens: Honning

Hulkenpannekaker

Gjør litt ekstra stas på helgefrokosten, server grønne hulkenpannekaker! Ikke bare ser de utrolig kule ut, men er faktisk litt ekstra sunne. Grønnfargen...

Lutige eplepannekaker

Har du forsøkte å lage pannekaker med eple? De blir skikkelig saftige og gode, og får noe litt eplekakeaktig over seg. Rett og slett nydelig...

Grove rundstykker med gresskarkjerner

Som du kanskje så på Instastory i går så har jeg grove rundstykker med gresskarkjerner, og gjett om jeg ble fornøyd. Rundstykkene er laget på...

Grovbrød tangzhong

En leser spurte meg om jeg hadde forsøkt å lage grovbrød tangzhong, og nysgjerrig som jeg var så måtte jeg jo teste ut dette. Jeg...

Sashimi med granateple

Sashimi er noe av det beste jeg vet, og i sin enkle form og utallige varianter  så kan den enten serveres som en imponerende forrett...

Kjøleskapsgrøt med nøttekrønsj og chiafrø

Grøt er ikke uvanlig frokost hos oss i ukedagene. Samboeren spiser mye sunnere müslier og havregryn med kesam og biola, og jeg spiser gjerne havre-...

Lettvint kalkunwrap

På nyttårsaften var vi samlet en stor vennegjeng, og alle hadde fått i oppgave å ta med en rett til koldtbordet. Min oppgave var blant...

Krydderkake med gresskar

Det har nærmest blitt en høsttradisjon at jeg lager kake med gresskar, kanskje ikke så rart siden den både smaker så godt og vi nå...

Grove speltscones med cottage cheese

Disse grove speltsconesene med cottage cheese fikk bein å gå på forrige helg. Brødboksen var helt tom og jeg hadde utrolig lyst på nystekt grovbakst....

Grovt brytebrød

Brytebrød er en litt morsomt hvetebakst. Deigen i seg selv er temmelig rett frem, men jeg husker at jeg som barn syntes det var litt...

Havregrynsgrøt over natten

I morgen er ferien min over for denne gang, og det er på tide å komme seg tilbake til hverdagsrutinene igjen. Det er nok ikke...

Grovbrød med havregryn og gresskarkjerner

Tradisjonell brødbaking har fått en liten renessanse hos meg det siste året. Kanskje er det fordi det smaker himla godt, eller kanskje er det fordi...

Sommersalat med kylling og rabarbravinaigrette

Sommeren er høysesong for salater, og gjerne enkle som er serveringsklar på kort tid. Denne gangen har jeg brukt ferdiggrillet kylling i salaten, delvis for...

Rabarbravinaigrette

I dag er det dressing som står for tur, og en fantastisk god rabarbravinaigrette har funnet veien til bloggen. Den er kjapp og enkel å...

Grove pølsebrød

Det er ikke så ofte jeg spiser pølse i brød, men været var veldig fint i helga og jeg kan ikke huske sist jeg åt...