Ingrediens: Linfrø

Grove flerkornbrød

Det er få ting som er så godt som nybakte grovbrød! Det kan føles som at magen er bunnløs og at jeg kan sette i...

Grovbrød tangzhong

En leser spurte meg om jeg hadde forsøkt å lage grovbrød tangzhong, og nysgjerrig som jeg var så måtte jeg jo teste ut dette. Jeg...

Verdens beste eltefrie rundstykker

Det er kanskje å ta seg vann over hodet, men jeg tør påstå at dette må være verdens beste eltefrie rundstykker. Det er så klart...

Ekstra grove brød

Blant all den gode julematen dukket det plutselig opp en stor lengsel etter nybakte grovbrød. Ja, for selv om jeg er veldig glad i julebrød...

Kaldhevede rundstykker

Tenk om alt du behøvde å gjøre var å steke rundstykkene idet du våknet en lørdag eller søndags morgen.  Svaret er kaldhevede rundstykker, og er...

Grovbrød med havregryn og gresskarkjerner

Tradisjonell brødbaking har fått en liten renessanse hos meg det siste året. Kanskje er det fordi det smaker himla godt, eller kanskje er det fordi...

Tre grove hverdagsbrød

Hvis du har lest flere av oppskriftene mine så baker jeg oftest ett brød av gangen. Fordelen er at da kan jeg eksperimentere litt med...

Grovt speltbrød

Jeg har for tiden fått en ny brødfavoritt hjemme, og det er verken laget av surdeig eller er eltefritt. Brødet er et grovt speltbrød som...

Enkel havrebar – perfekt etter trening

Hver helg forsøker jeg å få til en lengre løpetur ute, gjerne opp mot 2 mil hvis jeg har overskuddet, men det viktigste med løpeturen...