Ingrediens: Maizena

Aspargessuppe

I helgen slo jeg til med en toretters middag, hvor hjemmelaget aspargessuppe var forretten. Så utrolig godt og lettvint, tror hele suppa var ferdig på...

Entrecôte med pastinakkpure og sjampinjongsaus

Det er ikke så ofte det er biff på menyen hos oss, men når jeg ymter frempå om at jeg har planer om å steke...

Bali laksegryte med mango

Visste du at den mest besøkte oppskriften på bloggen i 2018 er en oppskrift på Bali kyllinggryte? Jeg har nå laget en helt ny variant,...

Ytrefilet av rein servert med pastinakkpuré og soppsaus

For noen uker siden kom jeg tilfeldigvis over et par pakker ytrefilet av rein i butikken, og helgens store middagsdilemma var forduftet på 1-2-3. Det...

Tradisjonell fårikål

Fårikål er en rett de fleste nordmenn har et forhold til og er kanskje en av de mest særnorske matrettene vi har. Faktisk ble fårikål...

Asiatisk gryterett

Som du sikkert har sett på bloggen så har det den siste gått mye i sommerlige oppskrifter her på Det glade kjøkken. Alt fra enkle...

Fiskegryte med chorizo

Jeg har laget en nydelig fiskegryte med chorizo som jeg har lyst til å dele med dere. I gryten har jeg brukt torsk, men du...

Biff med soppsaus

Det er få ting som er så godt som en mør og saftig biff, med ovnsbakte poteter og en hjemmelaget soppsaus. Særlig soppsaus har jeg...

Thaiform med kylling

I denne thai-inspirerte formretten har jeg bare hatt grønnsaker og kylling i en form og helt sausen over. Gi den en halvtime i ovnen og...

Klassisk hvetestang

Kan ikke huske sist jeg smakte hvetestang, men jeg er ganske sikker på at det var da jeg var barn. Litt usikker på hvorfor egentlig,...

Pasta a la hjort

For en liten tid tilbake så publiserte jeg en oppskrift på en utrolig saftig hjortestek med potet- persillerotpuré. Siden vi bare var to til bords...

Pastasalat med kylling og chorizo

De siste dagene har det vært fullt fokus på et 3-dagers kurs på jobb, og jeg har overhode ikke hatt tid til å tenke på...

Den beste høstsuppen – Skogssoppsuppe

Supper hører både høsten og vinteren til, og skulle jeg valgt én suppe nå i høst så må det bli denne deilige soppsuppen. Jeg har brukt en...

Sunn og enkel kyllingform

Middager som trenger noen minutter i stekeovnen før servering er noen av mine favoritter, både til hverdags og i helgen. De tar kanskje litt lengre...

Biffstrimler med sprø søtpotetfries

Sist søndag serverte jeg biffstrimler med sprø søtpotetfries og en enkel hvitløksdressing, og gjett om det var godt! Jeg har ved flere anledninger både forsøkt...