Ingrediens: Melk

Fiskekaker med gulrotstuing

Det har blitt en del retter med fiskekaker denne vinteren og våren. I vinter produserte jeg nemlig flere kilo med fiskekaker, som jeg har hatt...

Omelett med ost og skinke

Da var det tilbake til hverdagen etter en fantastisk fin påske! Vet ikke hvordan det er med deg, men det føles som at jeg har...

Sjokoladeknuter (sjokoladesnurrer)

Denne oppskriften på sjokoladeknuter vet jeg at flere av dere har ventet på, for aldri før har jeg fått så mange tilbakemeldinger på Instastory...

Brennende kjærlighet

Brennende kjærlighet - en kjent og kjær middagsrett for mange. Selv kan jeg ikke huske at vi hadde det hjemme, i hvert fall ble det...

Hulkenpannekaker

Gjør litt ekstra stas på helgefrokosten, server grønne hulkenpannekaker! Ikke bare ser de utrolig kule ut, men er faktisk litt ekstra sunne. Grønnfargen...

Plukkfisk med gulrot og erter

Det frister ofte ikke å varme opp gårdagens fiskemiddag, og da er plukkfisk en kjapp og fin måte å bli kvitt fiskerestene på. Selv har jeg...

Lutige eplepannekaker

Har du forsøkte å lage pannekaker med eple? De blir skikkelig saftige og gode, og får noe litt eplekakeaktig over seg. Rett og slett nydelig...

Pannekaker med is

Pannekaker kan spises til alle mulige måltider, som frokostpannekaker servert med kesam og friske bær, til middag med blåbær og bacon eller til dessert fylt...

Grove rundstykker med gresskarkjerner

Som du kanskje så på Instastory i går så har jeg grove rundstykker med gresskarkjerner, og gjett om jeg ble fornøyd. Rundstykkene er laget på...

Fastelavnsboller med krem og syltetøy

Jeg lurer på om jeg har gått glipp av noe helt vesentlig i barndommen, for det eneste jeg kommer på når det gjelder fastelavn er...

Skrei med hvitsaus, gulrot og ertepuré

I perioden januar-april er skreien i sesong og dette må så klart utnyttes på kjøkkenet. Nok en gang har jeg laget en enkel og tradisjonsrik...

Hjemmelagede fiskekaker

Fiskekaker, hjemmelagede fiskekaker, noe mer nostalgisk enn dette kan jeg i grunn ikke tenke meg. Hjemme spiste vi de riktignok med brunsaus(!), men akkurat den delen...

Kanelsnurrer (tangzhong)

Kanelsnurrer (eller skillingsboller om du vil) er noe av det beste jeg vet, og jeg kan sette i meg et nesten ubegrenset antall på null...

Gratinert bologneseform med potetmos

Jeg digger formretter. Mange av de tar kanskje 35-45 minutter å lage, men det gjør overhode ingenting når retten størsteparten av tiden skal stå og...

Entrecôte med pastinakkpure og sjampinjongsaus

Det er ikke så ofte det er biff på menyen hos oss, men når jeg ymter frempå om at jeg har planer om å steke...