Ingrediens: Muskat

Skrei med hvitsaus, gulrot og ertepuré

I perioden januar-april er skreien i sesong og dette må så klart utnyttes på kjøkkenet. Nok en gang har jeg laget en enkel og tradisjonsrik...

Hjemmelagede fiskekaker

Fiskekaker, hjemmelagede fiskekaker, noe mer nostalgisk enn dette kan jeg i grunn ikke tenke meg. Hjemme spiste vi de riktignok med brunsaus(!), men akkurat den delen...

Albondigas – Spanske kjøttboller

Disse spanske kjøttbollene kan fint lages kjappere enn tiden jeg har oppgitt i oppskriften, men for å få et ekstra saftig og godt resultat forhastet...

Grønnsakslasagne – et nydelig kjøttfritt alternativ

Denne grønnsakslasagnen laget jeg for flere år siden i forbindelse av at jeg skulle ha besøk av en venninne som er vegetarianer. Siden den gang har...

Sunnere moussaka med aubergine

Nye oppskrifter synes jeg bestandig er veldig gøy, og dette var faktisk første gang jeg laget moussaka. I denne greske retten har jeg benyttet karbonadedeig, mager...

Lasagne à la pulled chicken

I dag har jeg laget lasagne av slow cooked/pulled chicken. For en stund tilbake kjøpte vi nemlig en Crock-Pot, og da er det rett som det...

Lasagne med ostesaus av cottage cheese

I dag deler jeg en av mine helgefavoritter, nemlig lasagne med ostesaus av cottage cheese. Første gang jeg laget denne ble jeg overrasket over hvor fint det gikk...