Ingrediens: Olivenolje

Halvgrovt hvitløksbrød

Jeg elsker hvitløksbrød! Kommer jeg over et skikkelig godt hvitløksbrød så spiser jeg gjerne det foran selveste hovedretten. Og selv om jeg vet vi skal...

Lasagne med halloumi

I dag deler jeg en helt ny lasagneoppskrift her på bloggen - lasagne med halloumi og gresskarkjerner. Det var en kollega av meg som tipset...

Huevos rancheros – meksikansk bondeegg

For én uke siden la jeg ut bilde av denne "cowboy-frokosten" på Instastory, og det kom inn flere hyggelige kommentarer. Jeg har aldri hatt spansk...

Kyllingstroganoff med pasta

Denne gangen har jeg gjort en vri på en gammel klassiker og laget en enkel kyllingstroganoff. Selv om jeg ikke har noe i mot den...

Halloumisalat med granateple

Halloumisalat er rett og slett en skikkelig digg middagssalat som er verdt å teste. Proteinkilden i denne salaten er den kypriotiske grillosten halloumi, og tilfører...

Pizza med marinerte biffstrimler

Vi har for tiden fått en ny pizzafavoritt - nemlig pizza med marinerte biffstrimler! Perfekt dersom du er lei de litt mer tradisjonelle pizzaene, eller...

Stekt skrei med risotto

Stekt skrei med risotto, har du ikke forsøkt det før så har du virkelig gått glipp av noe. I risottoen har jeg også tilsatt litt...

Lettvint kyllingsalat med rød pesto

Det har blitt mange fiskemiddager i det siste, og særlig  har det gått i torsk som nå er i høysesong. Men det er bra med...

Gratinert bologneseform med potetmos

Jeg digger formretter. Mange av de tar kanskje 35-45 minutter å lage, men det gjør overhode ingenting når retten størsteparten av tiden skal stå og...

Halloumiburger med guacamole

Det begynner å bli en stund siden jeg laget denne halloumiburgeren, så det var på høy tid at jeg la den ut. Jeg har jo...

One pot pasta med kjøttsaus og chorizo

Disse "one pot pasta"-rettene har det virkelig blitt en del av på bloggen de siste månedenen. Og det er jo ikke så rart, for enklere...

Kaldhevede rundstykker

Tenk om alt du behøvde å gjøre var å steke rundstykkene idet du våknet en lørdag eller søndags morgen.  Svaret er kaldhevede rundstykker, og er...

Hvit surdeigspizza med spekeskinke

Om du ikke har smakt surdeigspizza så har du virkelig gått glipp av noe skikkelig digg. Det har mer eller mindre blitt fast tradisjon at...

Tomatsuppe med egg og pastaskruer

I utgangspunktet hadde jeg planlagt å lage tomatsuppe med makaroni og egg til middag, men i mangel på makaroni så ble det en litt annen...

Ytrefilet av rein servert med pastinakkpuré og soppsaus

For noen uker siden kom jeg tilfeldigvis over et par pakker ytrefilet av rein i butikken, og helgens store middagsdilemma var forduftet på 1-2-3. Det...