Ingrediens: Pepper

Potetsalat med brokkoli og granateple

Mens man i den klassiske potetsalaten gjerne bruker rømme og majones, så har jeg denne gangen laget en potetsalat med oljedressing, med brokkoli og granateple....

Brennende kjærlighet

Brennende kjærlighet - en kjent og kjær middagsrett for mange. Selv kan jeg ikke huske at vi hadde det hjemme, i hvert fall ble det...

Pizza med marinerte biffstrimler

Vi har for tiden fått en ny pizzafavoritt - nemlig pizza med marinerte biffstrimler! Perfekt dersom du er lei de litt mer tradisjonelle pizzaene, eller...

Røstipoteter med chorizo og persille

Synes du de tradisjonelle kokte potetene fort kan bli litt kjedelige? Lag noen deilige røstipoteter som tilbehør neste gang. Denne varianten er blant annet med...

One pot pastagrateng

Det har blitt en del «one pot» retter her på bloggen, men det er jo heller ikke så rart. Konseptet går ut på at man...

Grønnsakssuppe med pølser

På en kald høst- eller vinterdag kan det være godt med en varm og deilig suppe. Denne gangen stod det en grønnsakssuppe med pølse på...

Forenklet pizzapai

Pizzaer kan varieres i det uendelig, og jeg har publisert mange titalls varianter her på Det glade kjøkken. Noen med vanlig bunn - andre av...

Enkel og billig alt-i-ett pastagryte

Tilhengerne mine har talt! Jeg vet ikke om dere så det, men i går hadde jeg en aldri så liten avstemning på Instagram over...

Kremet gresskarsuppe

Det er oktober og butikkene bugner av gresskar i alle mulig sorter, alt fra morsomme pyntegresskar til gresskar som kanskje er mer vanlig å bruke...

Tradisjonell fårikål

Fårikål er en rett de fleste nordmenn har et forhold til og er kanskje en av de mest særnorske matrettene vi har. Faktisk ble fårikål...

Het kjøttform med potetmos

Er du klar for en ny formrett? Denne hete kjøttformen med potetmos er en middagsrett som passer ekstra godt nå som vi går i mot...

Stekt kveite med råkost og rømme

Stekt kveite høres kanskje litt luksus ut for mange, men faktum er at jeg er veldig bortskjemt når det kommer til både fisk og kjøtt....

Ovnsbakt middagsomelett

Middagsomelett er en enkel hverdagsmiddag som passer fint når man ikke har lyst til bruke for mye tid på kjøkkenet, og når man er på...

Lasagnefavoritten

Si hei til din nye favorittlasagne! Jeg tuller nemlig ikke når jeg sier at dette er den beste lasagnen jeg har laget til nå og...

Vegetarpizza med ekstra smakfull pizzasaus

Helgepizzaen kan varieres i det uendelige og kan lett gjøres vegetarvennlig. I denne oppskriften har jeg laget en pizzasaus av soltørkede tomater, den tilfører mye...