Ingrediens: Potet

Brennende kjærlighet

Brennende kjærlighet - en kjent og kjær middagsrett for mange. Selv kan jeg ikke huske at vi hadde det hjemme, i hvert fall ble det...

Kjøttsuppe

Kjøttsuppe kan være billig og god hverdagsmat som nærmest lager seg selv. Her brukes ikke dyrt biffkjøtt, men gjerne rimeligere kjøttyper som høyrygg eller grytekjøtt....

Grønnsakssuppe med pølser

På en kald høst- eller vinterdag kan det være godt med en varm og deilig suppe. Denne gangen stod det en grønnsakssuppe med pølse på...

Stekt kveite med råkost og rømme

Stekt kveite høres kanskje litt luksus ut for mange, men faktum er at jeg er veldig bortskjemt når det kommer til både fisk og kjøtt....

Småsteik (sosekjøtt)

Med en samboer fra Vestlandet og meg selv med opphav fra Nord-Norge så blir det fort noen diskusjoner om navnene på maten som blir servert,...

Alt-i-ett gryte med storfekjøtt

Denne vinteren har jeg børstet støv av Crock-Pot gryten vi har stående bakerst i en skuff. Vi kjøpte den for et par år siden, tenkte...

Reinsdyrskav med soppstuing og sellerirotmos

Reinsdyr, soppstuing og sellerirotmos - 3 ting jeg er svært glad i, i en og samme rett. Ikke tok det lang tid å lage heller,...

Måneden som gikk – Juni 2017

Det er er bestandig litt ekstra tiltak å blogge om sommeren, og spesielt i forrige måned så ble det ekstra lite fokus på bloggen. På...

Hjemmelaget potetsalat med eple

Hjemmelaget potetsalat kan virkelig ikke sammenlignes med den du kjøper på butikken. Jeg synes ofte at de smaker alt for mye majones, inneholder alt for...

Hjortestek med potet- og persillerotpure

Det er få ting som er så digg som en skikkelig saftig og smakfull hjortestek. Har du ikke hjort tilgjengelig er det så klart ikke...

Pytt i panne med chorizo og svin

Hvorfor spiser jeg ikke pytt i panne oftere? Det var spørsmålet jeg stilte meg selv etter at jeg hadde laget og spist en god porsjon...

Viltgryte med kantarell og sjampinjong

Vi er inne i årets først høstmåned og hva passer ikke bedre enn å lage en god viltgryte med kantarell og sjampinjong. Jeg har brukt reinsdyrskav...

Greske kjøttboller med potet og pastinakkpure

Her om dagen laget jeg greske kjøttboller og gjett om de var gode. Kjøttbollene serverte jeg sammen med potet og pastinakkpuré og noen deilige dulcita tomater...

Pølsestroganoff med potet- og blomkålmos

Selv om jeg fokuserer på mye sunn og god mat i hverdagene, og spesielt opptatt av å bruke rene råvarer, så bestemte jeg meg her om...

Kjøttkaker av karbonadedeig

Det er få ting som slår hjemmelagde kjøttkaker i brunsaus servert med enkelt tilbehør som potet, gulrot brokkoli og så klart tyttebærsyltetøy. Skikkelig deilig og...