Ingrediens: Rødvinseddik

Lettvint kalkunwrap

På nyttårsaften var vi samlet en stor vennegjeng, og alle hadde fått i oppgave å ta med en rett til koldtbordet. Min oppgave var blant...

Gyros av lammekjøtt

Gyros! Når jeg har lyst på skikkelig digg helgemat, men som samtidig ikke er alt for usunn, så faller valget fort på gyros. Gyros er...

Laks med ratatouille

Ratatouille er en klassisk fransk rett og er sammen med laks rett og slett en helt uslåelig kombinasjon. La deg ikke skremme av den kanskje litt...

Urtemarinert indrefilet av svin

Nå som sommeren er godt i gang så er det ikke uvanlig at det lukter grillmat når jeg åpner vinduet eller sitter ute på balkongen....

Gresk gyros av magert svin

Denne helgen har jeg forsøkt meg på min egen variant av den greske spesialiteten gyros. Den opprinnelige varianten tilberedes ved at  kjøtt stekes på et vertikalt spidd, men...