Ingrediens: Salt

Tradisjonell fårikål

Fårikål er en rett de fleste nordmenn har et forhold til og er kanskje en av de mest særnorske matrettene vi har. Faktisk ble fårikål...

Het kjøttform med potetmos

Er du klar for en ny formrett? Denne hete kjøttformen med potetmos er en middagsrett som passer ekstra godt nå som vi går i mot...

Stekt kveite med råkost og rømme

Stekt kveite høres kanskje litt luksus ut for mange, men faktum er at jeg er veldig bortskjemt når det kommer til både fisk og kjøtt....

Grovt brytebrød

Brytebrød er en litt morsomt hvetebakst. Deigen i seg selv er temmelig rett frem, men jeg husker at jeg som barn syntes det var litt...

Pappas elggryte

Har jeg nevnt at pappa lager verdens beste elggryte? Da jeg vokste opp så var pappas elggryte det aller beste av det beste vi kunne...

Grove hamburgerbrød

Dropp ferdigvarianten og lag noen digge grove hamburgerbrød fra bunnen av. De smaker mye bedre og du har kontroll på både salt og sukkermengden, som...

Grove og eltefrie speltrundstykker

Det begynner å bli mange måneder siden sist jeg la ut en oppskrift på eltefri bakst. Ikke det at jeg ikke har bakt mye i...

Veganske frokostpannekaker

Først må jeg innrømme at jeg aldri hadde sett for meg at jeg kom til å lage veganske pannekaker. Pannekaker er jo allerede vegetarvennlige, og...

Ovnsbakt middagsomelett

Middagsomelett er en enkel hverdagsmiddag som passer fint når man ikke har lyst til bruke for mye tid på kjøkkenet, og når man er på...

Havrevafler med cottage cheese

Vafler er ikke et alt for sjelden innslag  på frokostmenyen enten på lørdager eller søndager, og jeg forsøker å variere litt på oppskrift fra gang...

Lasagnefavoritten

Si hei til din nye favorittlasagne! Jeg tuller nemlig ikke når jeg sier at dette er den beste lasagnen jeg har laget til nå og...

Vegetarpizza med ekstra smakfull pizzasaus

Helgepizzaen kan varieres i det uendelige og kan lett gjøres vegetarvennlig. I denne oppskriften har jeg laget en pizzasaus av soltørkede tomater, den tilfører mye...

Plukkfisk med makaroni

En gang iblant er det godt med skikkelig tradisjonsmat, og denne gangen var det plukkfisk som stod på middagsmenyen. Det er mange år siden jeg...

Shakshuka med krydrede pølser

Shakshuka er en rett som har slått veldig an her i Norge det siste året, og har blitt servert til frokost flere morgener hjemme hos...

Asiatisk gryterett

Som du sikkert har sett på bloggen så har det den siste gått mye i sommerlige oppskrifter her på Det glade kjøkken. Alt fra enkle...