Ingrediens: Salt

Eltefri pizza med BBQ-saus, skinke og pepperoni

Også denne sommeren har jeg forsøkt å steke pizza på grillen. Denne gangen var det en eltefri pizza med BBQ-saus, skinke og pepperoni som skulle...

Asiatiske grillspyd med kylling

I dag skal det dreie seg om grillspyd, nærmere bestemt asiatiske grillspyd med kylling. Fantastisk gode på grillen nå i sommer, men det er ikke...

Eltefritt langpannebrød

Eltefritt langpannebrød! Hvorfor har jeg ikke tenkt på det før? Det er jo så utrolig enkelt, ja faktisk enda enklere enn de vanlige eltefrie rundstykkene...

Kremet maispurè

I år har jeg blitt kjent med et helt nytt grilltilbehør, kremét maispurè, og du verden så godt det var! I tillegg var den utrolig...

Rød linsesuppe med kokosmelk

Selv om jeg verken er veganer eller vegetarianer så synes jeg at det er utrolig godt med et kjøttfri måltid en gang i blant. Jeg...

Kylling tandoori

Hjemmelaget kylling tandoori er utrolig godt, og er mye bedre enn de boksene eller glassene man får kjøpt på dagligvarebutikken. Er du flink og legger...

Potetsalat med brokkoli og granateple

Mens man i den klassiske potetsalaten gjerne bruker rømme og majones, så har jeg denne gangen laget en potetsalat med oljedressing, med brokkoli og granateple....

Grove scones med havregryn

Det er lenge siden jeg laget scones sist, alt for lenge siden. Du er kanskje mest vant til søte sconesene til kaffen, typen du kjøper...

Eltefri pepperonipizza

For en liten tid tilbake fikk jeg øynene opp for eltefri pizza, snakk om lettvint måte å lage pizza på. Kjenner du allerede til begrepet...

Halvgrovt hvitløksbrød

Jeg elsker hvitløksbrød! Kommer jeg over et skikkelig godt hvitløksbrød så spiser jeg gjerne det foran selveste hovedretten. Og selv om jeg vet vi skal...

Grove og litt sunnere havrekjeks

Jeg har laget litt sunnere havrekjeks, med litt mindre smør og sukker enn de vanlige kjeksene. I tillegg er de 100% grove. Disse kan du...

Huevos rancheros – meksikansk bondeegg

For én uke siden la jeg ut bilde av denne "cowboy-frokosten" på Instastory, og det kom inn flere hyggelige kommentarer. Jeg har aldri hatt spansk...

Hønsefrikassé

For et par helger siden ble det servert en skikkelig 80-tallsklassiker, nemlig hønsefrikassé. Selv om jeg ikke har noen har noen spesielle minner av å...

Grove flerkornbrød

Det er få ting som er så godt som nybakte grovbrød! Det kan føles som at magen er bunnløs og at jeg kan sette i...

Hjemmelaget tacokrydder

Har du forsøkt å lage ditt eget tacokrydder? Det er utrolig kjapt og enkelt, og du kan prøve deg frem til den smaken du liker...