Ingrediens: Sellerirot

Piggvar med urtesmør og rotmos

Selv om mange av flyndrefiskene kanskje ikke ser direkte delikate ut, så er piggvar en av de beste matfiskene som er å oppdrive. I denne oppskriften har...

Hønsefrikassé

For et par helger siden ble det servert en skikkelig 80-tallsklassiker, nemlig hønsefrikassé. Selv om jeg ikke har noen har noen spesielle minner av å...

Lammelår med enkel og glutenfri fløtesaus

Det er mange som spiser lam i påsken, så hva passer ikke bedre enn å legge ut en oppskrift på saftig lammelår. Jeg kan dessverre...

Grønnsakssuppe med pølser

På en kald høst- eller vinterdag kan det være godt med en varm og deilig suppe. Denne gangen stod det en grønnsakssuppe med pølse på...

Pappas elggryte

Har jeg nevnt at pappa lager verdens beste elggryte? Da jeg vokste opp så var pappas elggryte det aller beste av det beste vi kunne...

Enkel lapskaus

Hvorfor i alle dager lager jeg ikke lapskaus oftere? Det var spørsmålet jeg stilte meg selv da jeg spiste dette her om dagen, og også...

Boeuf Bourguignon

I dag skal jeg dele en oppskrift på en skikkelig fransk klassiker - Boeuf Bourguignon, som også er en av mine favoritter. Denne gryten er...

Reinsdyrskav med soppstuing og sellerirotmos

Reinsdyr, soppstuing og sellerirotmos - 3 ting jeg er svært glad i, i en og samme rett. Ikke tok det lang tid å lage heller,...

Pytt i panne med chorizo og svin

Hvorfor spiser jeg ikke pytt i panne oftere? Det var spørsmålet jeg stilte meg selv etter at jeg hadde laget og spist en god porsjon...

Pastinakk- og sellerirotsuppe med purre

Pastinakk- og sellerirotsuppe er en deilig suppe som enten kan serveres som en spennende forrett, eller sammen med nystekte rundstykker som en enkel middag. Den er også et...

Fiskesuppe med blåskjell

Det er få ting som er så godt som en skikkelig god fiskesuppe!  I dag skal jeg vise deg hvor enkelt det er å lage...

Ovnsbakt laks med grønn puré

Etter en fin uke i Spania var det litt godt å komme tilbake til sitt eget kjøkken, og i dag stod det ovnsbakt laks med...