Ingrediens: Siktet hvetemel

Grove scones med havregryn

Det er lenge siden jeg laget scones sist, alt for lenge siden. Du er kanskje mest vant til søte sconesene til kaffen, typen du kjøper...

Grove flerkornbrød

Det er få ting som er så godt som nybakte grovbrød! Det kan føles som at magen er bunnløs og at jeg kan sette i...

Hulkenpannekaker

Gjør litt ekstra stas på helgefrokosten, server grønne hulkenpannekaker! Ikke bare ser de utrolig kule ut, men er faktisk litt ekstra sunne. Grønnfargen...

Pannekaker med is

Pannekaker kan spises til alle mulige måltider, som frokostpannekaker servert med kesam og friske bær, til middag med blåbær og bacon eller til dessert fylt...

Grove rundstykker med gresskarkjerner

Som du kanskje så på Instastory i går så har jeg grove rundstykker med gresskarkjerner, og gjett om jeg ble fornøyd. Rundstykkene er laget på...

Eltefri pizza med spekeskinke

Har du fulgt bloggen min en stund så har du nok lagt merke til alle oppskriftene på eltefri bakst. For det meste har det gått...

Verdens beste eltefrie rundstykker

Det er kanskje å ta seg vann over hodet, men jeg tør påstå at dette må være verdens beste eltefrie rundstykker. Det er så klart...

Pizza med mozzarella og chorizo

Det enkle er ofte det beste, og slik er det i grunn med pizza også. Så klart er det veldig godt med en eksotisk pizza,...

Ekstra grove brød

Blant all den gode julematen dukket det plutselig opp en stor lengsel etter nybakte grovbrød. Ja, for selv om jeg er veldig glad i julebrød...

Grovt brytebrød

Brytebrød er en litt morsomt hvetebakst. Deigen i seg selv er temmelig rett frem, men jeg husker at jeg som barn syntes det var litt...

Vegetarpizza med ekstra smakfull pizzasaus

Helgepizzaen kan varieres i det uendelige og kan lett gjøres vegetarvennlig. I denne oppskriften har jeg laget en pizzasaus av soltørkede tomater, den tilfører mye...

Grovbrød med havregryn og gresskarkjerner

Tradisjonell brødbaking har fått en liten renessanse hos meg det siste året. Kanskje er det fordi det smaker himla godt, eller kanskje er det fordi...

Eltefrie rundstykker med bygg og solsikkefrø

I det siste har det blitt mye tradisjonell gjærbakst, så det var på høy tid at jeg la ut en ny oppskrift på eltefrie rundstykker....

Tre grove hverdagsbrød

Hvis du har lest flere av oppskriftene mine så baker jeg oftest ett brød av gangen. Fordelen er at da kan jeg eksperimentere litt med...

Saftig og grovt 4-kornbrød

I dag deler jeg oppskriften på et kjempesaftig og grovt 4-kornsbrød, bestående av gresskar- og solsikkekjerner, bygggryn og havregryn. Frøene og kornene tilfører ikke bare...