Ingrediens: Smør, romtemperert

Kanelknuter av surdeig og speltmel

Ja, det tar litt tid å lage kanelknuter (og kanelsnurrer) av surdeig, men det er også verdt ventetiden. Heldigvis er den ekstra tiden bare hviletid...

Litt sunnere kanelsnurrer

I dag deler jeg en oppskrift på litt sunnere kanelsnurrer, og er en ønskereprise fra flere av leserne mine. Som du kanskje vet så endret jeg...

Porsjonsostekake med eple

Ostekake er så utrolig godt, og tror ikke at jeg er alene om å synes at ostekake er blant kakefavorittene. Denne ostekaken er av typen...

Grove kanelknuter

Søndag er bakedag hos oss. Det er ikke slik at jeg baker hver eneste søndag, men de dagene jeg baker er stort sett søndager. Oftest...

Klassisk hvetestang

Kan ikke huske sist jeg smakte hvetestang, men jeg er ganske sikker på at det var da jeg var barn. Litt usikker på hvorfor egentlig,...

Grove scones med sjokoladebiter

Jeg tror scones er en av mine store svakheter. Går jeg innom en cafè en lørdag/søndag for å kjøpe en kaffe er det slett ikke...

Smuldrepai med havregryn og blåbær

Før helgen hadde vi noen venner på middag, og midt  i middagsforberedelsene bestemte jeg meg plutselig for at jeg måtte lage en enkel men god dessert.  En kjapp...