Ingrediens: Sukker

Hjemmelaget rabarbrasyltetøy

Rabarbrasyltetøy kan jeg ikke huske at jeg har noe personlig forhold til. Tror faktisk det først er i år at jeg virkelig har fått opp...

Smuldrepai med rabarbra og jordbær

Da jeg laget denne smuldrepaien med rabarbra og jordbær var det to ting som slo meg. For det første så lager jeg smuldrepai alt for...

Lasagne med halloumi

I dag deler jeg en helt ny lasagneoppskrift her på bloggen - lasagne med halloumi og gresskarkjerner. Det var en kollega av meg som tipset...

Grove og litt sunnere havrekjeks

Jeg har laget litt sunnere havrekjeks, med litt mindre smør og sukker enn de vanlige kjeksene. I tillegg er de 100% grove. Disse kan du...

Sommerlig fraisier

Det er ikke så ofte jeg lager kake, derfor er jeg snar å melde meg til kakeposten når vi samles mye folk til 17. mai,...

Enkel panna cotta med bringebærsaus

Panna cotta er en av mine favorittdesserter. Den er utrolig enkel å lage og er noe som de fleste setter stor pris på, du kan...

Ostekake med gelélokk av bringebær

Denne ostekaken med hjemmelaget gelélokk laget jeg i fjor til 17. mai, og har egentlig bare ligget upublisert det siste året. Siden kaken hadde noe...

Enkle sjokolademuffins

Disse sjokolademuffinsene kastet jeg sammen da vi plutselig fikk besøk en søndags ettermiddag. Tror ikke det tok mer enn 15 minutter fra jeg satte i...

Sjokoladeknuter (sjokoladesnurrer)

Denne oppskriften på sjokoladeknuter vet jeg at flere av dere har ventet på, for aldri før har jeg fått så mange tilbakemeldinger på Instastory...

Lutige eplepannekaker

Har du forsøkte å lage pannekaker med eple? De blir skikkelig saftige og gode, og får noe litt eplekakeaktig over seg. Rett og slett nydelig...

Grove polarbrød med havre

Jeg har aldri hatt noe i mot polarbrød, men det har liksom aldri helt vært min greie. Ikke før jeg begynte å lage de selv...

Fastelavnsboller med krem og syltetøy

Jeg lurer på om jeg har gått glipp av noe helt vesentlig i barndommen, for det eneste jeg kommer på når det gjelder fastelavn er...

Gin & tonic med rosmarin og pepper

Da var det plutselig helg igjen, og hva er vel bedre enn å starte den med en hjemmelaget Gin & Tonic med rosmarin og pepper. Jeg...

Kanelsnurrer (tangzhong)

Kanelsnurrer (eller skillingsboller om du vil) er noe av det beste jeg vet, og jeg kan sette i meg et nesten ubegrenset antall på null...

Varm og mørk sjokolade

Endelig har vinteren kommet til Oslo og det er flotte skiløyper er tilrettelagt i marka. Enten du er glad i å gå på ski eller...