Ingrediens: Sukkererter

Halloumisalat med granateple

Halloumisalat er rett og slett en skikkelig digg middagssalat som er verdt å teste. Proteinkilden i denne salaten er den kypriotiske grillosten halloumi, og tilfører...

Asiatisk gryterett

Som du sikkert har sett på bloggen så har det den siste gått mye i sommerlige oppskrifter her på Det glade kjøkken. Alt fra enkle...

Fisk med chorizo- og grønnkålsalat

Etter en påske med mye kos og hygge så er det faktisk litt deilig å ta tilbake hverdagen igjen. Ikke det at jeg har sittet...

Nuddelsuppe med kylling og chorizo

Det er ikke noe problem å spise suppe til middag, så lenge den metter godt og lenge. I denne suppen har jeg tilsatt nudler og...

Currygryte med kikerter

Jeg tester med jevne mellomrom ut kjøttfrie middager, og jeg skal innrømme at jeg kan enda flinkere til å spise mer vegetarvennlig mat og til...

Thaiform med kylling

I denne thai-inspirerte formretten har jeg bare hatt grønnsaker og kylling i en form og helt sausen over. Gi den en halvtime i ovnen og...

Pytt i panne med karbonade og sweet chili

Jeg har fått øynene opp for pytt i panne. Det smaker godt, har uendelige variasjonsmuligheter og kan gjerne kombineres med kjøleskapsrydding, og har også blitt...

Fylt indrefilet med paprikasaus

Fylt indrefilet er enkel hverdagsmat som ikke krever så mange forberedelser. Ofte serverer jeg det bare med grønnsaker, men i dag har jeg også laget...

Torsk med chorizosalat

Torsk og chorizo er en fantastisk god kombinasjon, og minner meg på at jeg egentlig spiser alt for sjelden torsk. Surr biter av chorizo med litt...

Reinsdyrwraps med tyttebærkesam

Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men av og til så får jeg får en greie for forskjellige ting. I vår gikk det...

Favorittform med potetmos

I dag deler jeg oppskriften på en av favorittmiddagene mine, og er perfekt når helgen står for tur. Formretten er en slags omvendt shepherd's pai,...

Sommersalat med jordbær og spekeskinke

Visste du at jordbær også kan brukes i salaten til grillmaten? Denne sommeren har jeg laget en sommersalat med jordbær og spekeskinke, en helt fantastisk...

Laksecurry med paprika og sukkererter

Det begynner å bli en stund siden forrige fiskeoppskrift på bloggen. Ikke det at jeg ikke spiser fisk lengre, for jeg spiser gjerne fisk rundt...

Chicken tikka i grov pita

Av og til når det skal gå litt fort tar man  seg ikke tiden til  å lage alt fra bunnen av. I dag ble det...

Wok med chili og banan

Det er mange år siden jeg ble introdusert for wok med chili og banan, en kanskje litt uvant variant for mange. Jeg skal innrømme at jeg...