Ingrediens: Vaniljestang

Amerikansk ostekake med multe

Jeg føler det nesten er litt dårlig gjort å publisere denne ostekakeoppskriften sånn rett over nyåret, siden mange av dere kanskje har bestemt for å...

Vin chaud

Da vi var i Paris i desember for et år siden smakte jeg vin chaud for første gang. Vin chaud betyr varm vin oversatt til...

Panna cotta med jordbær og rabarbrasaus

I dag har en en sommerlig dessert med herlige norske jordbær og rabarbra funnet vei til bloggen. Forrige helg hadde vi nemlig lillebror på besøk,...

Enkel blåbæris (uten iskremmaskin)

Hva er vel sommer uten iskrem? Jeg skal innrømme at jeg oftest kjøper pinneis fra isdisken, men det er også morsomt å lage sin egen...

Sukkerfri vaniljesaus

Jeg pleier vanligvis ikke å spise dessert eller kaker sånn midt i uken, men da jeg oppdaget at det var kommet norske jordbær i butikken,...

Porsjonsostekake med eple

Ostekake er så utrolig godt, og tror ikke at jeg er alene om å synes at ostekake er blant kakefavorittene. Denne ostekaken er av typen...

Bringebærpai

Det er fortsatt mye bringebær som er modent i marka, og på Instagram (detgladekjokken heter jeg der) kunne du følge meg og Felix på...

Klassisk hvetestang

Kan ikke huske sist jeg smakte hvetestang, men jeg er ganske sikker på at det var da jeg var barn. Litt usikker på hvorfor egentlig,...

Creme catalan / Crema catalana

Creme catalan (også kalt crema catalana) er en tradisjonell spansk dessert, og er en variant av den franske klassikeren crème brûlée.  I creme catalan bruker...

Blåbærsuppe – Full av smak og antioksidanter

Blåbærsuppe er en veldig smaksrik og mager dessert og kan nytes med god samvittighet. Suppen kan serveres enten varm med en liten skje iskrem i...