Ingrediens: Vann

Hønsefrikassé

For et par helger siden ble det servert en skikkelig 80-tallsklassiker, nemlig hønsefrikassé. Selv om jeg ikke har noen har noen spesielle minner av å...

Kyllingstroganoff med pasta

Denne gangen har jeg gjort en vri på en gammel klassiker og laget en enkel kyllingstroganoff. Selv om jeg ikke har noe i mot den...

Grove flerkornbrød

Det er få ting som er så godt som nybakte grovbrød! Det kan føles som at magen er bunnløs og at jeg kan sette i...

Ostekake med gelélokk av bringebær

Denne ostekaken med hjemmelaget gelélokk laget jeg i fjor til 17. mai, og har egentlig bare ligget upublisert det siste året. Siden kaken hadde noe...

Grove müslirundstykker

Jeg er kjempeglad i müslirundstykker, og det er ikke uvanlig at jeg går innom Kaffebrenneriet eller Baker Hansen for å kjøpe disse dersom jeg er...

Fiskekaker med gulrotstuing

Det har blitt en del retter med fiskekaker denne vinteren og våren. I vinter produserte jeg nemlig flere kilo med fiskekaker, som jeg har hatt...

Lammelår med enkel og glutenfri fløtesaus

Det er mange som spiser lam i påsken, så hva passer ikke bedre enn å legge ut en oppskrift på saftig lammelår. Jeg kan dessverre...

Salte mandler

Jeg har aldri vært superfan av potetgull og lignende snacks. Jeg spiser det hvis det står på bordet, med da egentlig mest av vane. Nøtter...

Pizza med marinerte biffstrimler

Vi har for tiden fått en ny pizzafavoritt - nemlig pizza med marinerte biffstrimler! Perfekt dersom du er lei de litt mer tradisjonelle pizzaene, eller...

Grove rundstykker med gresskarkjerner

Som du kanskje så på Instastory i går så har jeg grove rundstykker med gresskarkjerner, og gjett om jeg ble fornøyd. Rundstykkene er laget på...

Skrei med hvitsaus, gulrot og ertepuré

I perioden januar-april er skreien i sesong og dette må så klart utnyttes på kjøkkenet. Nok en gang har jeg laget en enkel og tradisjonsrik...

Grovbrød tangzhong

En leser spurte meg om jeg hadde forsøkt å lage grovbrød tangzhong, og nysgjerrig som jeg var så måtte jeg jo teste ut dette. Jeg...

Gin & tonic med rosmarin og pepper

Da var det plutselig helg igjen, og hva er vel bedre enn å starte den med en hjemmelaget Gin & Tonic med rosmarin og pepper. Jeg...

Eltefri pizza med spekeskinke

Har du fulgt bloggen min en stund så har du nok lagt merke til alle oppskriftene på eltefri bakst. For det meste har det gått...

Verdens beste eltefrie rundstykker

Det er kanskje å ta seg vann over hodet, men jeg tør påstå at dette må være verdens beste eltefrie rundstykker. Det er så klart...