Italian seasoning blend

Italian seasoning blend

This is a recipe for an Italian seasoning blend, which is handy to have on hand when making pasta, pizza, and other Italian dishes.

  • Toskansk kylling i kremet parmesansaus

    Toskansk kylling i kremet parmesansaus

    Lages på 30 minutterNivå: Enkel

    Toskansk kylling i kremet parmesansaus er en kjapp og enkel kyllingrett proppfull av nydelige smaker.

The seasoning blend can be made in a few minutes and can be stored in an airtight container for months (if not years). It does not contain salt, so you may need to add that separately if desired.

Tip! The next time you have an empty spice jar, wash it and remove the label. Fill it with Italian seasoning blend and add a new label.

Italian seasoning blend

0 fra 0 vurderinger
Type rett: SpiceNivå: Easy
Portions

1

glas
Prep. time

5

minutter
Kokemodus

Unngå at skjermen skrur seg av mens du lager mat

Ingredienser

  • 3 tbsp 3 dry basil

  • 2 tbsp 2 dry oregano

  • 1/2 tbsp 1/2 dry merian (optional)

  • 1,5 tbsp 1,5 dry rosemary

  • 2 tbsp 2 dry thyme

  • 1 tbsp 1 paprika powder

Fremgangsmåte

  • Mix all the ingredients for the seasoning mix in a bowl.
  • Transfer the seasoning blend to a tight container or jar and store it in a dark and dry place.

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg Det glade kjøkken på Facebook

Stikkord

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*