Jeg skal gi ut kokebok!

Bokbilde

HURRA!! Kan ikke beskrive hvor glad jeg er over å kunne fortelle at jeg endelig skal gi ut en kokebok. Det er fortsatt mye som gjenstår, og det føles derfor litt skummelt å dele at jeg for tiden jobber med en kokebok. Samtidig så har jeg lyst til å la deg få et lite innblikk i veien mot utgivelsen, så da må jeg jo bare hoppe i det.

Det er ingen hemmelighet at jeg i lengre tid har lekte med tanken om å gi ut en kokebok. Dette er jo også noe flere av dere har etterspurt i lang tid nå. Å la oppskriftene mine bli enda mer tilgjengelige og spre matglede til enda flere mennesker, dette er altså så gøy. Og mye arbeid! For det er virkelig ikke bare å sette sammen noen oppskrifter og bilder, og sende boken til trykk. Heldigvis så synes jeg dette (så langt) har vært en gøy prosess, og jeg koser meg med alle timene jeg legger i dette. I tillegg har jeg godt støtte fra Frisk Forlag, som bistår meg underveis.

Akkurat nå er jeg i en fase hvor jeg fortsatt jobber med manuset, det vil si skrive oppskrifter og annet innhold til boken. I tillegg tar jeg også bilder av alle oppskriftene som skal med. Jeg kunne fått en fotograf til å gjøre denne delen, men for meg har det vært veldig viktig å kontroll over hele prosessen og at bildene fortsatt har mitt avtrykk. Hvis alt går etter planen så vil jeg være ferdig med både bilder og innhold først i september. Deretter skal det gjøres utallige korrekturer, boken skal designes, innholdet skal brytes ned i bokform, og den skal sendes til trykk. Den helt nøyaktige lanseringsdatoen er ikke landet enda, men det blir tidlig i 2023. Jeg vil ikke røpe så mye hva temaet for boken vil være riktig enda, men at middager er sentralt er ingen hemmelighet. Følg meg gjerne på Instagram om du ikke gjør det allerede. Der kommer jeg til å dele glimt av prosessen, og også be om innspill fra dere følgere.

Du aner ikke hvor stort dette er for meg. Dette er virkelig en drøm som går i oppfyllelse, en drøm som aldri hadde blitt til om det ikke hadde vært for dere. Det er deres engasjement i sosiale medier, gode tilbakemeldinger og besøk på bloggen, som har gjort at jeg har kommet dit jeg er i dag, og gjort at jeg får denne muligheten. TUSEN TAKK!

Håper du vil kjøpe boken min når den kommer!

Stikkord

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*