Kjappe hverdagsmiddager for folk i farta

Til hverdags er det ofte ikke så mye tid til matlaging, og middagene skal gjerne være kjappe å lage, i tillegg til at man ønsker de både skal være sunne og næringsrike. Her på bloggen har jeg faktisk en populær kategori som jeg har kalt for Middag under halvtimen, hvor du finner du alle middager som bør være serveringsklare på under 30 minutter. For deg som trenger inspirasjon til enda kjappere middagsretter så har jeg samlet noen utvalgte middagsretter som ikke bør ta noe lengre enn 20 minutter å lage. Tips meg gjerne dersom du har noen sunne og kjappe hverdagsmiddager.

Middager på under 20 minutter

Sunn hverdagstaco i salatskåler

Sunn hverdagstaco

Lag en sunnere twist på den tradisjonelle tacoen. Denne middagen er både kjapp å lage og du behøver ikke ha dårlig samvittighet over å spise tex-mex på en ukedag.

Sashimi av laks

Sashimi av laks med avokado og vårløk

Når det virkelig skal gå fort, da lager jeg ofte sashimi. Tilbehøret varierer jeg litt fra gang til gang (avokado, vårløk, mango, appelsin, salat mm), men har i denne oppskriften brukt avokado og vårløk.

Rask nuddelsuppe med kylling

Nuddelsuppe med kylling

Bruk ferdigstrimlet kylling og du har en enkel nuddelsuppe serveringsklar på under 20 minutter. Har du ikke grønnsakene jeg har benyttet deg av så er det ikke noe i veien for å prøve deg med noen andre.

Enkel hverdagsgryte inspirert fra østen

Enkel hverdagsgryte

Dette er en kjapp hverdagsgryte hvor jeg har hentet inspirasjon fra østen. Bruker du ferdigstrimlet kylling sparer du også noen minutter der.

Pytt i panne med chorizo og svin

Pytt i panne med chorizo og svin

Hvorfor spiser jeg ikke pytt i panne oftere? Det var spørsmålet jeg stilte meg selv etter at jeg hadde laget og spist en god porsjon med denne enkle hverdagsretten. Det er både kjapt og enkelt, smaker godt, og i tillegg en perfekt måte å rydde unna litt slitne grønnsaker.

Torsk med chorizosalat

Torsk med chorizosalat

Torsk og chorizo er en fantastisk god kombinasjon. Surr biter av chorizo med litt sitron, hvitløk, noen urter og noe annet spennende du finner i kjøleskapet, og du har laget et kjapt og deilig tilbehør til fisken.

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*