Lesernes favoritter første halvår 2016

Jeg kan tenke meg at mange av dere faste lesere allerede har tatt sommerferie, enten det er fra jobb eller skole. Selv har jeg enda noen uker igjen før jeg tar ferie fra jobb, men synes det er litt godt å endelig ha litt tid til å komme à jour med de tingene jeg har hatt hengende over meg ganske lenge nå.

Vi har nå passert halvveien av 2016 og jeg tenkte jeg kunne dele hvilke oppskrifter som har vært mest populære i det siste halvåret.

10 mest leste oppskrifter i 2016

Hjemmelaget Bali kyllinggryte

1. Hjemmelaget Bali kyllinggryte

Denne svært gode kyllinggryten har vært den mest populære oppskriften så langt i år, og det ikke uten grunn. Den er svært enkel å lage og passer like godt til helgen eller midt i uken. Hvorfor kjøpe posevarianten når du kan lage en mye bedre variant på under halvtimen?

Havrevafler med cottage cheese

2. Havrevafler med cottage cheese

Vafler er ikke et alt for sjelden innslag  på frokostmenyen på lørdager og søndager. Denne oppskriften inneholder ikke mel og kan fint lages glutenfrie dersom du bruker glutenfrie havregryn.

Kjapp og enkel tacograteng

3. Kjapp og enkel tacograteng

Tacograteng! En av mine nye favoritter her på bloggen. Den er svært enkel å lage og du slipper alt sølet som vanligvis følger med de vanlige tacoskjellene.

Pasta med kylling og soltørkede tomater

4. Pasta med kylling og soltørkede tomater

Herlig å se at også en kylling-/pastasalat kan bli blant de mest leste oppskriftene. Pasta med kylling og soltørkede tomater er en nydelig pastasalat, hvor de soltørkede tomatene blir små smaksbomber i hver munnfull.

Sjokolademilkshake med banan

5. Sjokolademilkshake med banan

Det er ikke en hemmelighet at jeg er svært glad i sjokolade. Ved flere anledninger så har denne oppskriften på litt sunnere sjokolademilkshake med banan vært redningen når søtsuget har kommet snikende.

Hjemmelaget tacogryte av karbonadedeig

6. Tacogryte

For å skape litt variasjon i den  tradisjonelle fredagstacoen så bestemte jeg meg for å heller lage en enkel tacogryte helt fra bunnen av. Hvorfor kjøpe ferdige krydderposer når du kan lage bedre krydderblandinger selv på 1-2-3?

Makaroniform med karbonadedeig

7. Makaroniform med karbonadedeig

Middager som trenger noen minutter i stekeovnen for å bli ferdige er noen av mine favoritter. Dette er en oppskrift på en enkel og smakfull makaroniform med karbonadedeig, og er populær enten det er hverdag eller  helg.

Kyllingform med soltørkede tomater

8. Kyllingform med soltørkede tomater

Kyllingform med soltørkede tomater ble en veldig populær hverdagsmiddag hjemme. Soltørkede tomater er noe jeg bruker alt for sjelden i matlaging, og er som små smaksbomber som eksploderer når jeg får de i munnen.

Grove eltefrie rundstykker

9. Grove eltefrie rundstykker

Dette halvåret har jeg eksperimentert mye med eltefri bakst på bloggen. Da er det spesielt morsomt å se at en av de eltefrie oppskriftene faktisk har blitt en av de mest leste oppskriftene siste halvåret. Sett av 5 minutter før du legger deg, og du kan stå opp til nystekte grove rundstykker.

Hjemmelaget yoghurtsjokolade

10. Hjemmelaget yoghurtsjokolade

Etter svært mange forsøk  greide jeg endelig å  komme i mål med en oppskrift på hjemmelaget yoghurtsjokolade. Det kreves litt kløkt og tålmodighet for å få disse til å bli  helt bra, men det var absolutt verdt det.

 

Følge meg i sosiale medier

Det er flere måter du kan  holde deg oppdatert på nye oppskrifter jeg legger ut på bloggen min. Du må gjerne besøke den regelmessig for å søke inspirasjon, men du kan også følge meg på Facebook og Instagram for å få nye innlegg rett i feeden din. Jeg sender også å sende ut skreddersydde nyhetsbrev en sjelden gang, så meld deg gjerne på via denne lenken for å være med på listen. E-posten blir så klart ikke brukt til noe annet.

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*